Download vores gratis app Field's ? Klik her

Miljø og samfundsansvar

Field's fylder meget i bybilledet, og derfor føler vi også en stor forpligtelse til at tage et medansvar for, at du og vores mange andre gæster kan træffe gode valg og nyde en shoppingtur med en grøn vinkel på tingene. Derfor arbejder vi hele tiden på at sikre ansvarlighed inden for miljø i Field's.

Godt valg Sammen med vores ejere Steen & Strøm er miljøarbejdet sat i system gennem vores "Godt-Valg"-program. Så kan du som kunde altid være tryg ved, at vi prioriterer miljø og social ansvarlighed højt.

”Godt Valg” - Steen & Strøm har igangsat et omfattende program for miljø- og samfundsansvar. Læs mere her: http://www.steenstrom.com/dk/sustainable-development/.

Vi passer på vores fælles miljø ved at:

  • Reducere strømforbrug og CO2-udslip,
  • Sortere vores affald og genbruge mest muligt
  • Efterspørge miljøvenlige varer i vores indkøb.
  • Anvende digitalt markedsføringsmateriale og trykke på bæredygtigt FSC/PEFC-mærket papir til gavn for skov og natur, når dette benyttes.
  • Påvirke samarbejdspartnere, leverandører, lejere og naboer til at tage hensyn til miljøet.

Desuden passer vi på hinanden ved at skabe en atmosfære, der gør det rart at være her -  både for vores gæster og for de mange medarbejdere i butikkerne.

Centrets drift er certificeret i henhold til ISO 14001 – se certifikat her: http://old.fields.dk/media/481835/iso-14001-certificat-5573m.pdf 

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top