Download vores gratis app Field's ? Klik her

Flot babylounge og 4 andre grunde til at tage den lille med i Field’s

Inspiration24/03/2017

En barsel kan til tider være lidt ensformet, men der er råd at hente. Læs her om 4 ting, som du kan lave på din barsel i Field's.

Det kan sommetider være en anelse besværligt at have en baby med på armen, når der skal shoppes – for er der mon puslefaciliteter? Og hvad med den ammevenlige café, hvor finder du lige den? Hos Field’s har vi sørget for en splinterny babylounge og meget andet, der vil gøre indkøbsturen til en god oplevelse for både dig og dine små børn. 

Hos Field’s mener vi, at det skal være dejligt at have de små med på shopping. Derfor har vi sørget for en masse tiltag og aktiviteter, der gør indkøbsturen en hel del nemmere som nybagte forældre. Her får du fem gode grunde til at tage dine små børn med på shopping i Fields. Vi kan afsløre, at der også er underholdning til forældrene på listen.

1. Flot babylounge

Som nybagt mor er det vigtigt, at der er nogle gode steder at slå sig ned, når den lille skal have mad. På Plan 2 finder du vores babylounge, der ikke blot indeholder nogle hyggelige ammekabiner, men som også tilbyder højstole, borde, sofaer, legehjørne, puslefaciliteter, mikroovn samt toiletter til både børn og voksne. Væggene er udsmykket med et smukt sky-maleri af kunstneren Trine Boesen, hvis små historier er hentet fra legepladsen, børneværelset og det ydre rum til at fange børnenes opmærksomhed. Vi glæder os til at byde jer indenfor.

2. Underholdning til forældrene

Det er naturligvis ikke kun børnene, der skal underholdes. I biografen i Field’s kan nybagte forældre tage de små med i babybio hver onsdag kl. 10.00. Lige nu kan du bl.a. finde ’Fifty Shades – I mørket’ og ’La La Land’ på programmet. Filmene bliver vist med dæmpet belysning, og det er tilladt at pusle og pludre undervejs. Der er naturligvis også plads til din barnevogn ude foran salen. Du kan læse mere om babybio og programmet for de kommende onsdagsfilm her

3. Gode butikker til både små og store børn

Mangler du tøj, babyudstyr eller legetøj til dit barn, er Field’s et alle tiders sted at tage hen. Vi har både Toys’R’Us, BabySam og Bilka OneStop, hvis det er legetøj, I mangler. Ligesom vi har alt fra Zara til H&M og Name It, hvis garderoben skal opgraderes.

4. Mad og snacks til de små

Det er altid hyggeligt at slutte shoppeturen af med lidt god mad. I Field’s finder du flere restauranter og cafeer, som har et bredt udvalg af børnevenlige anretninger på menuen – heriblandt kan nævnes MammaMia, Gorm’s Pizza og Sunset Boulevard. Er du blot på udkig efter en kaffe eller noget sødt til ganen, har vi også flere små kaffebarer, du kan slå vejen forbi med barnevognen. 

Vis på kort

Åbningstider

Bilka OneStop i Field's har åbent alle dage fra 6.00-24.00

Kontakt

89 30 33 33
  • Bilka OneStop På sociale netværk:
Vis butik Bilka OneStop Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage kl. 11 - 22Helligdage kl. 11 - 22

Kontakt

53 38 84 43
  • Gorm's Pizza På sociale netværk:
Vis butik Gorm's Pizza Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

70 21 22 00
  • H&M MEN På sociale netværk:
Vis butik H&M MEN Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 12 42
Vis på kort

Åbningstider

Mandag - fredag: 11 - 24 Lørdag - søndag: 10 - 24 

Kontakt

70 13 12 11 (alle dage fra 11.00-20.00)
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 21

Kontakt

32 62 32 38
Vis på kort

Åbningstider

Alle ugens dage 10-20

Kontakt

32 48 45 00

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top