Download vores gratis app Field's ? Klik her

Afprøv den fede Adidas forhindringsbane i Field's

Events12/09/2018

Søndag d. 16 september kan du prøve de nye Adidas fodboldstøvler af, når vi på Metropladsen sætter en aktivitetbane op hvor du også får muligheden for at vinde de berømte fodboldstøvler.

Kom forbi Metropladsen søndag d. 16. september hvor du kan prøve de nye Adidas fodboldstøvler af på sportmaster's aktivitetbane. Du har oven i købet også muligheden for at vinde støvlerne, hvis du er den hurtigste igennem aktivitetbanen/forhindringsbanen.
Psssst.. De første 25 som har modet på at prøve banen af, får en Team Mode t-shirt, hvor på du kan får skrevet dit navn!

Tag en pause i vores Food Lounge 

Når du har brug for en pause, er det oplagt at besøge en af Field’s mange hyggelige cafeer, restauranter og kaffebarer. På plan 2 finder du Field’s Food Lounge med et stort udvalg af spisesteder. Her finder du alt fra Palæo til sushi og burgerbarer. På plan 1 finder du både Joe & The Juice samt Espressohouse (findes både på plan 0 og 1), hvor du kan tanke op med en god kop kaffe, en lækker sandwich eller en forfriskende Juice. Er du mere til italiensk pizza anbefaler vi at du besøger Gorm’s på plan 0. Her får du de lækreste pizzaer lavet efter italiensk opskrift med friske råvarer.

Adidas event

Hvornår:

Dato: 16. september

Kl: 12:00-17:00

Hvor:

Metropladsen Plan 0

Hvem:

For alle

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 11 61

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top