Download vores gratis app Field's ? Klik her

BOUNCE er åbnet i Field’s

Events02/10/2018

ENDELIG! BOUNCE er åbnet i Field’s, og står klar til at tage imod alle, der er vilde med at hoppe, springe, kravle og løbe! Glæd dig til en verden af adrenalin og høj puls! Den perfekte aktivitet for hele familien i efterårsferien.  

BOUNCE er et univers, hvor vægge bliver til gulv og tyngdeloven ophæves. I BOUNCE finder du trampoliner til alle aldre og færdighedsniveauer, en X-park hvor du kan forcere forskellige forhindringer som en Ninja Warrior, og en parkourbane, hvor du kan øve dine tricks. I BOUNCE får børn (fra 3 år), teenagers og forældre en fælles oplevelse som indebærer både grin og glæde.

Hvad er BOUNCE?

BOUNCE Danmark er et sjovt, spændende og nyt koncept indenfor actionsport og fitness. BOUNCE er en international sensation som blev grundlagt i Melbourne, Australien i 2012, og siden har BOUNCE spredt sig over hele verden.
Den adrenalinfyldte arena er kendt som en af verdens bedste indendørs eventyr-parker og huser alt fra trampoliner til parkour- og freerunningområder, dodgeball, slam dunk og deres helt unikke forhindringsbane X-park. Her kan både små og store finde udfordringer og aktiviteter, der passer til lige præcis deres niveau. Hvad end du er en trampolinmester eller ønsker at afprøve dine parkour-evner for første gang, finder du det hele i BOUNCE

Husk at bestille tid!

Med sit farverige univers og fantastiske stemning er BOUNCE en populær destination for hele familien. Husk derfor at bestille tid hjemmefra – så er I sikre på, at der er plads til jer, når I kommer! Læs meget mere om priser og tider på: bounceinc.dk

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top