titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Field's ? Klik her

Bahne og Imerco i Fields: 5 små items som sikrer efterårshyggen

Gave Idéer05/09/2017

Det er tid til efterårshygge! Læs med her, og se hvad du skal gå efter på din næste tur til Field's.

Bevares, der skal nok være nogle solrige dage tilbage i september, men efterårskulden og de mørkere og mørkere dage kommer kun nærmere nu.

Til gengæld kan vi så igen hygge os med tæpper, gode film og te. For nogen skal der ikke meget mere til end et fint tekrus eller en fin lysestage til at sikre, at efterårshyggen indfinder sig, mens efterårsmørket og blæsten tager til derude.

I Fields finder du et hav af bolig- og interiørbutikker. H&M Home, Søstrene Grene, Imerco og Bahne er blot få. Derfor har vi været i de to sidstnævnte butikker og fundet 5 items frem, der sammen med en god serie og lidt chokolade nok skal sikre efterårshyggen.

Fyrfadsstage

Efterårshygge uden levende lys er som en cykel uden en cykelkæde. Der skal helst rigges op med levende lys på bordet, i vindueskarmen og på reolerne. Men de levende lys skal helst rammes smukt ind. Det bliver de med sikkerhed med de her stilrene fyrfadstager fra designerfirmaet Erik Bagger.

1

Termokrus

2

Ikke bare tager Eva Trios Legio Nova termokrus sig smukt og elegant ud, krusset holder også kaffen, teen eller kakaoen varm, når du lige skal fange den sidste efterårssol på altanen efter en dag på arbejde. De smukke krus kan du finde hos Imerco.

Termokande

3

Men ingen te eller kaffe uden en termokande til at hælde op fra. Hos Bahne kan du finde flere af slagsen, men vi er ret så vilde med denne her mørkeblå sag fra Rosendahl Grand Gru.

Laterner

4

Er du velsignet med en lille altan eller sågar en terrasse, så er disse charmerende og rustikke laternehuse fra Imerco i cement et must. Lad fyrfadslysene lyse de små vinduer op. Henover vinteren kan du ”bygge” en helt lille by op, der hver aften kan stå og lyse op derude.

Plaid

5

En varm kop kaffe, en god bog og en plaid til at slå om skuldrene. Der skal egentlig ikke mere til for at sikre efterårshyggen. Hos Bahne forhandler de en masse forskellige plaider, men vi er især begejstret for denne plaid, der er en del af Bahnes Mette Ditmer-kollektionen. 

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

38 40 50 12
  • Bahne På sociale netværk:
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

70 21 22 00
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 -20

Kontakt

32 62 68 10
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

53 73 95 76

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top