Download vores gratis app Field's ? Klik her

Balletkompagniet har åbent for tilmelding til ny sæson

Inspiration27/06/2019

Til august 2019 slår de igen dørene op til en ny balletsæson med flere ballethold end nogensinde. De er en balletskole, hvor der undervises i klassisk ballet for alle. De arbejder seriøst og har fokus på at udvikle alle deres elever, uden at det bliver stivnakket. Det skal være sjovt at lære ballet!

Gennem ballet får man selvtillid, man lærer at tage ansvar og at samarbejde. Dansen knytter os sammen uanset alder, køn, baggrund og kunnen. Ballettræning er en sjov og kreativ form for motion, som gør dig rank og stærk - men som også styrker koncentrationsevnen og det musikalske øre. Balletkompagniet skaber oplevelser for børn og voksne, som er styrkende og udviklende gennem et fantastisk fællesskab, træning og optrædener.

Undervisning for børn og voksne.

Balletkompagniets balletskole er for alle. De har hold for både børn og voksne. De mener, at det aldrig er for tidligt eller for sent at starte til ballet. De har hold for både begyndere, let øvede og øvede i alle aldre. Formålet med undervisningen er, at det skal være sjovt og lærerigt, uanset hvor øvet eller gammel du er.

Balletskolen Balletkompagniet er ejet og ledet af Helle Keis, som har drevet balletskole gennem det sidste årti. Helle har 15 års undervisningserfaring og har sin baggrund fra Det Kongelige Teaters Balletskole, Dansescenens Juniorkompagni og Gøteborgs Balletakademi. Deres undervisere er alle uddannede balletdansere. De leverer undervisning i højeste kvalitet.

Du kan læse mere og tilmelde dig et eller flere af Balletkompagniets hold på følgende link: https://bit.ly/2FvrWr5

 

Vis på kort

Åbningstider

Telefontid tirsdag og torsdag ml. kl. 10-11.00. Studiet har kun åbent når der er undervisning, hvilket varierer fra dag til dag.

Kontakt

71 99 38 31

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top