Nyhedsbrev

Download vores gratis app Field's ? Klik her

Be a Fashion Recycler

Events17/04/2018

Tag dit brugte tøj med i H&M - t.o.m. lørdag d. 21/4 får du dobbelt op på vouchers. 1 pose = 2 vouchers. En voucher giver 15% rabat på en valgfri vare. H&M tager imod alt tøj og boligtekstiler – uanset mærke og stand.

Hver dag året rundt kan du aflevere brugt tøj og boligtekstiler i alle danske H&M-butikker og modtage en voucher som tak. Men i uge 16 sætter H&M ekstra fokus på at give gammelt tøj nyt liv og giver derfor dobbelt op på vouchers! Bag kampagnen ligger en vision om at ændre den måde, modebranchen fremstiller og bruger tekstiler på.

Kampagnen ’Be a Fashion Recycler’ følger op på sidste års ’Bring It’-kampagne, hvor H&M’s danske kunder afleverede næsten 100 tons brugt tøj og boligtekstiler til genbrug og genanvendelse i løbet af bare én uge.
Kampagnen løber fra mandag d. 16/4 til og med lørdag d. 21/4. For hver pose brugt tøj eller boligtekstiler, kunderne afleverer i butikkerne i denne periode, giver H&M som tak to vouchers à 15% rabat på en valgfri vare. Det afleverede tøj behøver ikke være fra H&M, og det behøver heller ikke være i god stand – den ensomme sok, det hullede lagen og den plettede T-shirt tages også imod med et smil.

Mere end 60.000 tons afleveret på verdensplan Siden 2013 har det været muligt at aflevere brugt tøj og boligtekstiler - fra et hvilket som helst brand og i en hvilken som helst stand - til genbrug og genanvendelse via tøjindsamlingsinitiativet H&M Garment Collecting. Totalt har H&M’s kunder afleveret mere end 60.000 tons på verdensplan. I Danmark er der indsamlingsbokse i alle butikker, og man kan aflevere brugt tøj og boligtekstiler alle åbningsdage året rundt.

Tøjet sendes direkte til H&M’s globale samarbejdspartner I:CO, som sorterer efter forskellige kategorier, så alt udnyttes på den bedst mulige måde:
• Tøj i brugbar stand bliver solgt som genbrug over hele verden.
• Tøj der ikke kan genbruges, bliver genanvendt til andre produkter. Det indgår for eksempel i kollektioner med genanvendte materialer eller anvendes til rengøringsklude.
• Tøj der ikke kan genanvendes, får nyt liv som tekstilfibre eller bliver brugt til at fremstille produkter som dæmpende og isolerende materialer til for eksempel bilindustrien.

99% af det afleverede tøj bliver enten genbrugt eller genavendt. Den sidste procentdel bliver omdannet til energi.
Overskuddet fra Garment Collecting doneres til velgørenhed og forskning i bæredygtige tekstiler. I Danmark doneres overskuddet til Røde Kors.
H&M’s vision H&M ønsker at skabe et lukket kredsløb for tekstilfibre - hvor udslidt tøj kan indgå i produktionen af nye varer - og på sigt at ændre den måde, modebranchen fremstiller og bruger tekstiler på. Visionen er udelukkende at fremstille tøj af genanvendte eller bæredygtige materialer senest i 2030.
Mængden af genbrugte fibre fra eksempelvis indleveret tøj og boligtekstiler udgør allerede en stigende andel af H&M’s sortiment, og i 2017 var 35% af H&M’s sortiment fremstillet med mere bæredygtige materialer.

Læs mere om Garment Collecting og H&M's bæredygtighedarbejde her: http://www2.hm.com/da_dk/index.html

Læs mere

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

70 21 22 00
  • H&M På sociale netværk:
View the products H&M Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

70 21 22 00

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top