Download vores gratis app Field's ? Klik her

Cirkus Summarum Cirkusskole

Events28/05/2018

Er du god til at løse mysterier? Så tag din mor og far, bror, søster eller alle dine venner i hånden og kom til Cirkusskolens finaleshow i Field’s. Her skal du nemlig hjælpe Kristian fra Cirkus Summarum med at løse et mysterium! En skurk har været på spil, og Kristian har brug for alle børns hjælp til at analysere spor og udelukke skurke. Sammen kan I måske finde frem til den skyldige? 

Cirkusskolens store finaleshow

Kristian fra Cirkus Summarum har brug for hjælp til at løse et mysterium! En skurk har været på spil, og Kristian har brug for alle børns hjælp til at analysere spor og udelukke skurke. Sammen kan I måske finde frem til den skyldige? Så tag din mor og far, bror eller søster - eller alle dine venner i hånden og glæd jer til Cirkusskolens finaleshow i Field’s.

Selve showet tager en halv time. Efter showet er der afsat 1,5 time, hvor der vil være mulighed for at få taget billede med Kristian og få hans autograf.

Cirkus Summarum Cirkusskole

Field's er sponsor af Cirkus Summarum Cirkusskole, der er et koncept med fokus på cirkusleg og inklusion. Institutioner landet over kan gratis tilmelde sig Cirkusskolen og modtager en kasse fyldt med materialer og et stort legehæfte med cirkuslege til hele ugen. Cirkusskolens formål er at opfordre alle institutioner til at gå på opdagelse i cirkusuniverset og blive opslugt af sjove lege en hel uge. Vi ønsker at inspirere til sjov cirkusleg med fokus på inklusion. Inklusion handler for os om at skabe rum og mulighed for det enkelte barns aktive deltagelse i fællesskaber.

Det er sjovt at lege cirkus, da det er et bredt tema, der både sparker til fantasien, magien og den kreative leg. Der er mange emner og dermed mange lege i et cirkusunivers, og derfor kan alle børn inddrages og være med. Field’s har været med i samarbejdet omkring Cirkusskolen siden 2016 og bidrager til den fortsætte udvikling af Cirkusskolen. Cirkusskolen har i år 900 tilmeldte institutioner. 

Cirkus Summarum Cirkusskole

Hvornår:

3. juni 2018 kl. 14.00-15.30

Hvor:

Torv ved Metropladsen, plan 0

Hvem:

Børn

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top