Download vores gratis app Field's ? Klik her

DEICHMANN holder åbningsfest!

25/03/2019

DEICHMANN holder stor åbningsfest i anledning af genåbningen af deres butik i Field's. Kom ind i DEICHMANN fra d. 28.-31. marts og få et godt tilbud!

Der er forår i luften, og DEICHMANN i Field's har fået en ordentlig forårs-opfriskning! Efter flere uger med ombygning åbner butikken nu atter op og er klar til åbningsfest! Butikken er blevet endnu flottere og fremstår lys og indbydende. Kom ind og find de nyeste moderigtige sko. I denne weekend er der en særlig god grund til at kigge forbi DEICHMANN. 

Åbningstilbud: 

Køb for min 500 kr. og få 100 kr. rabat
Gælder fra den 28. til 31.3 2019 kun i Field´s

DEICHMANN

Med deres store udvalg af sko til alle aldersgrupper tilbyder DEICHMANN et af de mest omfattende sortimenter. Her er der både fokus på modetrends samt et ønske om at tilbyde kvalitetsprodukter til en fornuftig pris. 

Ud over kvalitets mærker som Elefanten, Gallus og Medicus, forhandler de også mere elegante lædersko af mærket 5th Avenue. Graceland-kollektionen er altid topaktuel med de nyeste modetrends. For mange sportsfolk hører sportssko af mærket Victory i dag til basisudstyret. Sortimentet suppleres af kendte mærker såsom Adidas, Nike, Puma, FILA og Kappa. Hos DEICHAMNN finder du ikke kun moderigtige sko til særdeles fordelagtige priser, men også kvalitet og sikkerhed ved skokøbet.

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

88 80 91 51
  • Deichmann På sociale netværk:
Vis butik Deichmann Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top