Download vores gratis app Field's ? Klik her

Disse ting skal du gå efter til udsalget

01/01/2020

Du troede måske, at din pengepung trængte til at blive i lommen efter julens mange indkøb? Men du kan godt tro om igen. For hvem vil misse muligheden for at gøre et godt kup til børnene, manden, hjemmet eller dig selv? 

TIL HENDE

Når udsalget raser, kan det være svært at skabe sig et overblik. Derfor skal du gå efter ”sikre items” i kvalitetsmaterialer og neutrale farver, som du ved, du vil bruge igen og igen de næste mange sæsoner. 

Det er nu, du skal slå til, og investere i den fede taske, som din mand synes var for dyr, eller de sko, som han ikke synes, du mangler. 

Gå for eksempel efter et par lækre læderstøvler, som du kan bruge langt ind i det danske forår (som for det meste er en kold fornøjelse) og igen til næste vinter. Du finder et stilsikkert og stort udvalg hos Skoringen plan 1 i Field’s.

TIL BØRNENE

Du er ikke alene om at føle, at børnene vokser ud af både sko og tøj, allerede inden det er lagt på plads i klædeskabet. Derfor kan det være en kostbar fornøjelse at holde størrelserne opdateret. 

På udsalg kan du ofte finde kvalitetssko og tøj til spotpris, og så længe du går et par størrelser op, sikrer du dig, at poderne passer det inden for nærmeste fremtid. Gå for eksempel i Name It på plan 1, som har alt til børnegarderoben op til størrelse 12 år. Eller kig forbi Sport24 og Sportmaster, som forhandler populære mærker som Nike, Adidas eller Hummel. Du finder både Sport24 og Sportmaster på plan 0 i Field’s.  

TIL HAM 

Herren i huset skal selvfølgelig ikke snydes for et godt udsalgskup. Mændenes mode skifter ikke lige så hurtigt som kvindernes, hvilket gør det nemt at sikre sig køb, der holder længe. Gå for eksempel efter lækre tidsløse striktrøjer eller klassiske ensfarvede skjorter.

Du finder et stort udvalg af herretøj i højeste kvalitet hos for eksempel Bruun & Stengade eller Bertoni. Begge forretninger ligger på plan 1 i Fields.  

TIL HJEMMET

Mange tænker kun på tøj, når udsalget nærmer sig, men du kan også gøre et godt køb i mange andre butikker. Der er for eksempel mange penge at spare, hvis du går på jagt efter ting til boligen under udsalget. 

Hvis du er heldig kan du finde designervarer fra kendte mærker som Georg Jensen og Royal Copenhagen til spotpris i Magasin på plan 0 og 1 i Fields.

Men der er også mange penge at spare, hvis de større møbler i din bolig trænger til en udskiftning. Du kan for eksempel finde et stort udvalg af skandinaviske kvalitetsmøbler i Bolia, som ligger på plan 0 i Field’s. 

Hvis du trænger til en velfortjent spise- eller kaffepause undervejs i din jagt på de bedste tilbud, kan du sætte dig til rette i Field’s Food Lounge på plan 2, hvor du finder en lang række hyggelige caféer og restauranter. Se hele udvalget her.

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

87 55 55 62
  • Bertoni På sociale netværk:
Vis butik Bertoni Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

30 36 89 64
  • Bolia.com På sociale netværk:
Vis butik Bolia.com Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

33 14 14 23
  • Bruun & Stengade På sociale netværk:
Vis butik Bruun & Stengade Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 47 06 00
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 12 42
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

62 26 53 45
Vis på kort

Åbningstider

10-20

Kontakt

30 21 34 30
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

89 87 36 36

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top