Download vores gratis app Field's ? Klik her

Er du klar til sommer og nyt badetøj?

Get The Look07/05/2018

Se Hünkemollers nye lækre badetøjskollektion. Kollektionen er denne gang lavet i samarbejde med deres smukke brand ambassador Doutzen Kroes. Dette er hendes anden swim kollektion for Hunkemöller og vi elsker den.  Du kan se hele kollektionen i butikken i Field's. 

Leder du efter det perfekte strandlook denne sommer?

Hunkemöller har lanceret en ny badetøjskollektion inspireret af naturen i samarbejde med international topmodel Doutzen Kroes.

I år er kollektionen inspireret af jungle, det vil sige dyreprint, regndråber og teksturer. Kollektionen vil indeholde bikinier, badetøj, strandtøj og strandtilbehør.

Kollektionen af Doutzen er sexet, men også smuk på grund af de rene og minimalistiske former. Badetøjsartiklerne fra Doutzen Kroes har en fræk touch og er inspireret af det tropiske klima i Brasilien og resten af Latinamerika. Naturlige teksturer og tryk inspireret af dyrelivet bringe liv til Doutzen's passion for naturen. 

Find dine favoritter allerede i dag i Field's Hunkemöller, Plan 1. 

Khaki farvet badedragt

Denne badedragt fra Doutzen kollektionen er inspireret af junglen. Den grønne khaki farve er et sikkert valg og vil passe til de fleste hudtyper. 

Khaki Jungle badedragt

Pris: 549,99 

Smuk overdel med slå om effekt

Denne smukke overdel har en fin slå om effekt og er inspireret af dyreprint. Toppen kan kombineres med en sort underdel eller med Precious Stone Wrap som kan ses på næste billede. 

Precious stone wraptop Green

Pris: 349,99

Underdel med slå om effekt

Denne sexede underdel har en fin slå om effekt og kan med fordel kombineres med Precious Stone wraptop. Modeller er inspireret af dyreprint og er i formen Brazilian. 

Precious Stone Wrap Brazilian

Pris: 219,99

Overdel med tekstur effekt

Vi elsker både teksturen og farven på denne smukke overdel. Overdelen passer bedst, hvis du har fået lidt farve. Modellen er trekantsformet og passer godt til Textured Skin Tanga, som kan ses på næste billede. 

Textured Skin triangle Pink

Pris: 269,99 

Tanga med tekstur effekt

Denne fine sag passer bedst, hvis du har fået lidt farve. Modellen er tanga og er perfekt hvis du vil undgå tan lines. Underdelen passer med Textured Skin Triangle. 

Textured Skin Tanga, Pink

Pris: 159,99

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

51 85 72 24

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top