Download vores gratis app Field's ? Klik her

Få den sejeste skoletaske eller penalhus!

Events07/10/2019

Slip fantasien løs og få lige netop det motiv du ønsker dig på din skoletaske eller penalhus. 

Hos NEYE på plan 0 kan du få den sejeste skoletaske eller det sejeste penalhus med et motiv efter eget valg. De får nemlig besøg af en sprayer der kan dekorere din Statch skoletaske eller penalhus med en flot sol, en sej måde at skrive dit navn på, eller noget helt tredje. Slip fantasien løs, så vil sprayeren få dit yndlings motiv ned på skoletasken eller penalhuset.
Det hele foregår på mandag d. 14. oktober 2019 kl. 12:00-16:00 i NEYE på plan 0 i Field’s.
Dekorationen af din Satch skoletaske eller penalhus er gratis og vandafvisende. Sprayeren bruger ca. 15 minutter pr. motiv, og der laves max. ét motiv pr. kunde.

Tasker med et formål
NEYE er en taskebutik for både ham, hende, børn og unge. De har alt, hvad du skal bruge af tasker til job, uddannelse, fritid, rejseliv og/eller din sport. De tilbyder praktiske og funktionelle tasker, der både har et vigtigt formål for dig, men samtidig tjener et formål for andre, fordi NEYE giver en del af sit overskud til sygdomsbekæmpende forskning. NEYE-butikkerne er nemlig ejet af en fond, hvis primære formål er at støtte kræftforskningen i Danmark via sit overskud. Derfor er NEYE’s payoff ”Tasker med et formål”.

Vi ses i NEYE på plan 0.

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 10 25

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top