Download vores gratis app Field's ? Klik her

Få det bedste ud af din udsalgsshopping

Get The Look02/01/2019

Udsalgsperioden er et mekka, et morads og - til tider - en slagmark. Hvad end man elsker eller hader denne periode, så er det svært at fornægte værdien af de gode tilbud. Men er du typen der ukritisk hopper på alle tilbud på din vej, kan hvad der skulle være en god investering, blive en dyr affære. Vi klæder dig derfor her i artiklen på til, at få det bedste ud af din udsalgsshopping i Field's, uanset om du shopper til dig selv, dit barn eller din bedre halvdel.

Lad dig ikke forføre af tilbuddet

Uanset hvor meget du sparer, er der ikke noget tilbud, der er godt nok, hvis det du køber alligevel ender med at hænge bagerst i dit skab, ubrugt. Det er hverken økonomisk eller miljømæssigt ansvarligt. Spørg altid dig selv, om du også ville købe det du står med, hvis det ikke var på udsalg. Hvis svaret er “ja” kan du roligt gå til kassen med det, hvis ikke, hænger du det tilbage igen. På den måde sikrer du dig, at du kommer hjem med noget, du bliver glad for og får brugt. Gode ting at købe ud fra dette tip, er ting som: Sengetøj, håndklæder, kufferter eller vinterfrakker og -støvler.

Køb kun ting, der passer i størrelsen

Lige som med alle andre indkøb, handler udsalgsshopping om at have sin sunde fornuft med sig, når man handler ind. Du ville aldrig give fuld pris for noget, der ikke passede eller sad tvivlsomt, så hvorfor skulle det være anderledes, når du shopper på udsalg? Lad være med at købe noget, der ikke passer, med den intention om at tabe to kilo eller få det rettet til efterfølgende - med mindre det selvfølgelig er realistisk. Bedste shoppingtips: Jeans i den rigtige størrelse, som du har det godt i!

Køb ting, der holder i flere sæsoner

Vi skal huske at tænke på miljøet - også når vi shopper på udsalg. Derfor er det en god tommelfingerregel at gå efter ting, der holder i flere sæsoner, og som du har lyst til at gå med også når trenden skifter - også selvom du køber på udsalg. Det er let at lade sig forføre af sæsonens højaktuelle røde velourkjole, men spørg dig selv, om du vil have lige så stærke følelser for den om 2 måneder eller næste år? Overvej i stedet, hvad du altid mangler i dit skab, og hvad du rent faktisk har brug for at supplere med. Er det den gode, klassiske skjorte, et par gode sneaks eller en ny hverdagstaske? Gå efter klassiske farver som grå, hvid, sort, beige og navy, som altid er in. Overvej også materialerne i de ting, du går efter, og gå efter gode kvaliteter som uld, silke, mohair, læder og bomuld, der holder sig pænt i mange år, hvis du passer godt på det.

Planlæg forud

Det er en god ide at kigge et par måneder frem, inden du lader startskuddet lyde til din udssalgshopping: Skal du på sommerferie på Mallorca, til bryllup eller gallafest? Udsalget er perfekt til at få fat i en smuk festkjole eller et lækkert suit til den store fest, hvor du både sparer en masse penge, og tilmed undgår sidste-øjebliks-panik senere på året, og ender med at købe noget til den dobbelte pris, når dagen for begivenheden endelig kommer. Du kan også med fordel shoppe badetøj og kufferter til din næste ferie på udsalget.
Er du på forkant med moden og tendenserne i den næste sæson, så du allerede kan gøre nogle strategiske investeringer til gode priser. Eksempelvis spår moden en masse sporty referencer og lyse, douche farver dette forår - så det er allerede værd at gå efter, når du er på udsalg.

Shop aldrig på tom mave

At handle ind på tom mave, er sjældent en succes. Hvor mange tænker, at det kun gør sig gældende i supermarkedet, så gælder det faktisk med al slags shopping. Undersøgelser har vist at folk, der shopper på tom mave, køber 70% mere end dem, der har spist noget forinden. I kan nok forstille jer, at det der blev købt ekstra, ikke var noget folk havde brug for. Heldigvis er der rig mulighed for, at få stillet sulten i Field’s, hvor udvalget af spisesteder tæller mere end 20 forskellige restauranter og caféer. Prøv fx. en Pulled Duck Sandwich fra Palæo eller en salat fra caféen i Arket, der giver god energi og mavefornemmelse inden udsalgsshoppingen

God fornøjelse til januarudsalget i Field's!

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider
Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top