Download vores gratis app Field's ? Klik her

Fall Fashion i Field's

Inspiration13/08/2017

Velkommen til Fall Fashion i Field's! Vi kan stadig nyde de lyse og lune sommernætter lidt endnu, men man begynder så småt at have brug for en strik om aftenen. Inden vi får set os om har efteråret meldt sin ankomst, hvilket betyder at det er tid til at opgradere garderoben og så du er klædt på til efteråret og vinteren. 

Fra d. 27 august kan du derfor opleve den nyeste efterårsmode i Field’s mange fashionbutikker. Her finder du alt inden for både herremode, mode til kvinder og til mode børn. Vi har brands der favner alle aldersgrupper, så hvad end du er 15, 35 eller 65 finder du inspiration til din efterårsgarderobe. 

Fashion Quarter 

På plan 1 i Field’s finder du et stort udvalg af fashion butikker i Field’s Fashion Quarter. Her finder du alle de kendte mærker, vores store Magasin og ikke mindst vores nyåbnede butikker Monki, ARKET og &Other Stories. Så kig forbi og på opdagelse i vores Fashion Quarter og find inspiration til mode og trends til efteråret 2018. 

Tag en pause i Food Lounge

Når du har brug for en pause, er det oplagt at besøge en af Field’s mange hyggelige cafeer, restauranter og kaffebarer. På plan 2 finder du Field’s Food Lounge med et stort udvalg af spisesteder. Her finder du alt fra Palæo til sushi, gastrogrill og burgerbarer. På plan 1 finder du både Joe & The Juice samt Espressohouse, hvor du kan tanke op med en god kop kaffe, en lækker sandwich eller en forfriskende Juice. Er du mere til italiensk pizza anbefaler vi at du besøger Gorm’s på plan 0. Her får du de lækreste pizzaer lavet efter italiensk opskrift med friske råvarer.

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top