Download vores gratis app Field's ? Klik her

Forhekset efterårsferie - sjove aktiviteter

EVÉNEMENTS15/10/2018

Har I besøgt Hekseskolen, været på Skattejagt eller fået gaver med børnepasset? Field's holder FORHEKSET EFTERÅRSFERIE med masser af sjove aktiviteter! Hiv en dag ud af kalenderen i efterårsferien, og se hvad du kan lave i Field's med dine børn eller børnebørn.

Efterårsferien i Field's er fyldt med sjove aktiviteter for børn, og vi glæder os til at tage imod jer til et forhekset univers spækket med sjov oplevelser for børn og barnlige sjæle!

VILDHEKS i Nordisk Films Biograf Field's
I efterårsferien viser Nordisk Film Biograf i Field’s filmen "Vildheks". Filmen er baseret på bogserien 'Vildheks', der er skrevet af Lene Kaaberbøl. "Vildheks" handler om pigen Clara, der bor sammen med sin mor, går i skole og hænger ud med sin bedste ven Oscar. Men en dag bliver hun angrebet af en mystisk sort kat og alt ændres. Pludselig besidder hun kræfter ligesom sin moster, vildheksen Isa, og hun har en speciel kontakt til naturen og dyrene. Katten, der angreb Clara, er hendes vildven, og da den bliver kidnappet af den onde heks, Kimæra, tager pigen afsted på en farlig rejse for at vise sit værd som en vaskeægte vildheks.

Efterårsferie lægger op til biograf-hygge, og vi er sikre på, at hele familien vil blive underholdt af denne nye, danske familiefilm. Billetter til Nordisk Film Biograf Field's kan bestilles på nfbio.dk

Bliv uddannet heks i Field's Hekseskole
Drømmer du også om at blive en heks ligesom Clara? I efterårsferien åbner vi Field's Hekseskole på Metropladsen Plan 0, hvor dine børn har mulighed for at blive en rigtig Vildheks.
Der er dog 4 prøver, der skal bestås: VAND, JORD, LUFT og ILD-prøven. Mon dine børn kan klare prøverne og kalde sig en rigtig Vildheks?

Hekseskolen har åbent lørdag d. 13. oktober - søndag d. 21. oktober kl. 11-15.
Hekseskolen er gratis at deltage i.

Børnepasset
I efterårsferien vil vores populære børnepas igen være på spil og vi har samlet det bedste sammen til dine børn! Børnepasset byder f.eks. på en lækker børne softice fra Frellsen, en dejlig varm kakao fra Starbuks og et farvrigt gummi armbånd fra Bounce og meget mere.
Børnebilletterne kan købes i Field's Informationen til 50 kr. uden biobillet og 100 kr. med biobillet.

Se hvad børnepasset indholder her

Skattejagten
Vildheks har brug for din hjælp! Seks Vildvenner har gemt sig i Field’s. Vil du hjælpe hende?

Alle der deltager i skattejagten kan hente en lækker chokolade Guld Barre fra Toms i Field's Information på Plan 1.

Vi trækker lod blandt alle deltagere i Skattejagten om 4 biografbilletter til Filmen "Vildheks", som kan bruges i Nordisk Film Biograf i Field's. Vi finder den heldige vinderen d. 1. november. Vinderen bliver kontaktet direkte. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Du får udleveret dit skattekort i Field's information på Plan 1.

Skattejagten er gratis at deltage i.

Workshop hos Panduro
I hele efterårsferien kan dine børn gå i det kreative hjørne når Panduro laver grankogle workshop! Det koster 20 kr. pr barn/gang

Det Forheksede Legeland
På Metropladsen plan 0 finder du vores forheksede legeplads ved siden af Hekseskolen. Her kan du og dine børn boltre jer i legelandet i hele Field's åbningstid!

Halloween i Field's
Er du også helt vild med vores hekseunivers? Så gå ikke glip af vores store Halloween dag d. 31. oktober! Du kan læse hele programmet her.

Afslut jeres besøg i en af vores mange restauranter eller cafeer
Efter en aktiv dag i Field's, så sæt prikken over i'et med en skøn middag på en af Field's lækre resturanter eller cafeer!
Field’s Food Lounge er en hyggelig oase med mere end 20 forskellige spisesteder og restauranter. I 2017 vandt Field's prisen som "Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder" - en pris vi er meget stolte af!

Gorm’s serverer sprøde pizzaer, der er lavet på enten hvedemel eller rugmel. Det bestemmer du! Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Du kan også finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Uanset hvad du er til, er du altid garanteret en spændende smagsoplevelse. Er du ikke til pizza, kan du i stedet kaste dig over Gorm’s hjemmelavede pasta eller dagens rustikke hovedret.

Dalle Valle er på ingen tid blevet super populært – og det kan vi godt forstå! Her får du en frisk buffet, der altid bugner af et stort udvalg af både varme og kolde retter. Der er derfor altid noget for alle i selskabet. På Dalle Valle finder du også lækre cocktails både med og uden alkohol – lige til at blive i godt humør af!

Cafe Wok byder på mange klassiske vietnamesiske retter. Her kan du forkæle dine smagsløg med asiatisk mad af høj kvalitet.

Sushi Bar er til dig, der er vild med sushi. Her finder du lækker gourmet sushi og sticks samt alt det bedste fra det asiatiske køkken. Restauranten specialiserer sig i teppanyaki retter lavet på den japanske stegepande.

The American Restaurant & Diner som navnet antyder er 'The American' stedet, hvis du er vild med autentisk amerikansk mad. Her kan du blandt andet få spareribs, steak eller en saftig burger. Til dessert kunne et oplagt valg være den lækre amerikanske apple pie eller brownie.

Stort udvalg
Udover de nævnte spisesteder finder du også Palæo, South Indian, Milano, Nachos og en lang række fastfood-restauranter som bl.a. Burger King og Kentucky Fried Chicken. I Field's finder I med andre ord et bredt udvalg til enhver smag og pengepung.

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top