Download vores gratis app Field's ? Klik her

Forskning på Farten!

Events25/04/2018

Field’s fejrer ’Forskning på Farten’. Fra d. 25. april kan du se seje kranier og hjertet fra en giraf. Test et menneskehjerte mod forskellige dyrehjerter og se, om du også er nysgerrig på forskning? 

Vidste du, at et menneskehjerte slår ca. 100.000 gange i løbet af en dag, og at gamle isbjørnekranier kan afsløre forurening på Arktis? Og at 15.000 blæksprutter i spritglas bruges til forskning i artsbestemmelse?
Svarene på den slags spørgsmål skal normalt findes på et Statens Naturhistoriske Museum og Experimentarium. Men nu kan du få svarene på dette og meget mere i den nye rejseudstilling Forskning på Farten, der besøger Field’s i dagene 25. april – 8. maj. I udstillingen kan børn og voksne få et unikt indblik i nogle af de mange ting der forskes i hver dag, og hvilken betydning denne forskning har for vores forståelse for verden omkring os.

Hver genstand fortæller en historie

Isbjørne- og krokodillekranier, havskildpadder i sprit og hjertet fra en giraf - det er blot nogle af de 70 originale museumsgenstande, der vises frem på udstillingen! Alle genstandene kommer fra montrerne på Statens Naturhistoriske Museum, og det er første gang, at der udstilles så mange genstande uden for museets rammer i Danmark. Hver genstand fortæller en historie fra den naturhistoriske forskningsverden, og indeholder ægte genstande indenfor forskellige forskningsområder.
I udstillingen kan du også studere kraften i dit eget hjerteslag med et interaktivt hjertespringvand, der kommer fra Experimentarium. Og du kan sammenligne dit eget hjerteslag med hjerteslaget fra en elefant, giraf eller hval. Hvor stærkt tror du, at dit hjerte er?

Åbning af Forskning på Farten

Forskning på Farten åbner i Field’s onsdag d. 25. april kl. 15.00 -16.00 på Metropladsen, plan 0. Ved åbningen kan besøgende få nærkontakt med levende dyr. Det gælder både slanger, firben, øgler og insekter, som er på besøg fra Zoologisk Have København. Herefter vil udstillingen være åben for alle i Field’s åbningstid frem til d. 8. maj.

Forskning på Farten

Hvornår:

25. april-8.maj

Hvor:

Metropladsen, Plan 0 Field's

Hvem:

For alle

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top