Download vores gratis app Field's ? Klik her

Frokostfavoritter i Field’s

Inspiration04/04/2018

Lige meget om du er ude med din veninde, kæreste eller familie, så har vi et spisested, der passer til dig. Vi har et bud på, hvordan din frokostmenu kan se ud.

Nyd for eksempel en autentisk italiensk frokost i hyggelige omgivelser, hvor alle kan være med. 

Frokost til familien

Milano Ristorante og Pizzaria byder på klassiske italienske pizzaer. For eksempel med parmaskinke, tomat, mozerella. Er du ikke til pizza, kan du også få burger, fisk, pasta eller salater blandt de lækre frokosttilbud, som alle koster under 100 kroner*.

Frokost med kæresten

Hvad er bedre end en omgang autentisk Pasta Bolognese? Som Lady og Vagabonden kan du og din kæreste nyde en romantisk middag med den klassiske ret i Milano Pizzarias moderne omgivelser. Eller måske er I mere til en lækker gourmetpizza hos Gorms Pizzaria eller et solidt måltid med en dejlig steak hos italienske Mammamia, som har en stor og hyggelig terasse at indtage herlighederne i.

Frokost med veninden

Står dagen på veninde-hygge er en vegetar Margerita-pizza, lækker laksesalat eller den populære fennikelsalat med karamelliseret fennikel, oliven, kikærter og semidried tomater alle gode frokosttilbud. Disse finder du hos Gorms Pizzaria, hvor I, i hyggelige omgivelser kan nyde en sund og let frokost inden dagens shopping fortsætter. Endda med frokosttilbud til under 100 kroner på menukortet, så I kan spare budget til den videre shopping.

*Frokost menuerne er tilgængelige fra 11:00-16:00 mandag-fredag.

Rigtig god fornøjelse.

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage kl. 11 - 22Helligdage kl. 11 - 22

Kontakt

53 38 84 43
  • Gorm's Pizza På sociale netværk:
Vis butik Gorm's Pizza Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 22

Kontakt

32 62 11 81

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top