Download vores gratis app Field's ? Klik her

GRAND OPENING: ARKET, &OTHER STORIES OG MONKI

Events02/10/2018

Vi har glædet os i lang tid til endelig at kunne offentliggøre datoen for åbningen af vores 3 nye og spændende mode-koncepter: ARKET, &Other Stories og Monki. D. 5. oktober åbner de op for 3 fantastiske mode-universer i Field's, og vi kan næsten ikke vente! Det bliver et brag af en åbning, så sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Har du husket at reservere dagen til en af de største events i mode-kalenderen? Fredag d. 5. oktober åbner ikke bare 1 eller 2 men derimod hele 3 nye fantastiske koncepter i Field's! Se her, hvorfor du skal sørge for at rydde kalenderen og komme i Field's!

PROGRAM: 

Kl 10.00:

MONKI åbner med Confetti Countdown og giveaways til de første i køen
All day: DJs og 20% discount

& Other Stories åbner
All day: Overraskelser

ARKET åbner
All day: Overraskelser

Kl. 10.00 - 18.00

Field’s byder på et glas bobler og lidt sødt i Fashion Quarter

ARKET

ARKET er et nyt brand med et bredt sortiment af udvalgte mærker til herrer, damer, børn og hjemmet. Her er fællesnævneren kvalitet inden for det tidsløse, enkle og nutidige. I ARKETs fysiske butikker findes der også en vegetarisk café med rødder i det nye nordiske køkken, og fokus ligger på det sunde og bæredygtig mad med brug af lokale råvarer.

Monki

Monki er et storytelling brand, der tilbyder storslået mode til konkurrencedygtige priser med målsætningen om at være god ved vores jord og give styrke til de kvinder, der bor på den.

&Other Stories

&Other Stories designer kollektioner opbygget omkring inspirerende modefortællinger skabt i kreative atelier i Paris, Stockholm og Los Angeles. & Other Stories lægger stor vægt på detaljer og kvalitet og tilbyder alt en kvinde kan bære – som sko, tasker, accessoires, skønhedsprodukter, inventar og tøj – så hun kan skabe sin egen personlige stil eller story.

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top