Download vores gratis app Field's ? Klik her

Gratis foredrag med Mette Helena Rasmusen

Events22/10/2018

Den 8. november kl. 19.00 afholder vi for første gang foredrag i Field's - og vi glæder os! Boligstylist og tv-ekspert Mette Helena Rasmussen deler nemlig ud af sine boligtrens! Tilmeld dig via Field's app i MYPLAYS (der er begrænset antal billetter)

Gratis foredrag

Boligstylist, indretningsekspert fra Go'Morgen Danmark og designdommer i Nybyggerne på TV2 Mette Helena Rasmussen holder foredrag i Fields med fokus på tidens boligtrends den 8. november kl. 19.00.
Hvilken farve skal du male din væg, hvordan får du det bedste ud af, hvad du allerede har derhjemme, og hvad skal du investere i denne sæson? Mette Helena giver en miniguide i, hvordan du styler din bolig og viser eksempler på konkrete makeovers. Vi sørger selvfølgelig for en hyggelig aften med både lidt vådt og tørt, og så glæder vi os til at blive meget klogere på, hvordan 
Sådan tilmelder du dig:
1) Download Field's app
2) Log ind i MYPLAYS
3) Tilmeld dig foredraget

Der er begrænset antal, 

Find inspiration i Field's

Hold godt øje med Field's facebook side hvor Mette Helena Rasmusen løbende vil deler ud af sine tips, tricks, og masser af skønne inspirations-ideer til dit hjem i november måned.
I vores butikker og udstillingsmontrer rundt i centret er der også massere af inspiration af hente!

Brug for en pause?

Efter en aktiv dag med bolig shopping i Field's kan man godt få brug for en pause! I vores Food Lounge finder du:

Gorm’s som serverer sprøde pizzaer, der er lavet på enten hvedemel eller rugmel. Det bestemmer du! Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Du kan også finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Uanset hvad du er til, er du altid garanteret en spændende smagsoplevelse. Er du ikke til pizza, kan du i stedet kaste dig over Gorm’s hjemmelavede pasta eller dagens rustikke hovedret.

Dalle Valle er på ingen tid blevet super populært – og det kan vi godt forstå! Her får du en frisk buffet, der altid bugner af et stort udvalg af både varme og kolde retter. Der er derfor altid noget for alle i selskabet. På Dalle Valle finder du også lækre cocktails både med og uden alkohol – lige til at blive i godt humør af!

Cafe Wok byder på mange klassiske vietnamesiske retter. Her kan du forkæle dine smagsløg med asiatisk mad af høj kvalitet.

Sushi Bar er til dig, der er vild med sushi. Her finder du lækker gourmet sushi og sticks samt alt det bedste fra det asiatiske køkken. Restauranten specialiserer sig i teppanyaki retter lavet på den japanske stegepande.

The American Restaurant & Diner som navnet antyder er 'The American' stedet, hvis du er vild med autentisk amerikansk mad. Her kan du blandt andet få spareribs, steak eller en saftig burger. Til dessert kunne et oplagt valg være den lækre amerikanske apple pie eller brownie.

Stort udvalg
Udover de nævnte spisesteder finder du også Palæo, South Indian, Milano, Nachos og en lang række fastfood-restauranter som bl.a. Burger King og Kentucky Fried Chicken. I Field's finder I med andre ord et bredt udvalg til enhver smag og pengepung.

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

38 40 50 12
  • Bahne På sociale netværk:
Vis butik Bahne Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Bilka OneStop i Field's har åbent alle dage fra 6.00-24.00

Kontakt

89 30 33 33
  • Bilka OneStop På sociale netværk:
Vis butik Bilka OneStop Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

30 36 89 64
  • Bolia.com På sociale netværk:
Vis butik Bolia.com Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 -20

Kontakt

32 62 68 10
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

22 20 79 67
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

53 73 95 76
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 -20

Kontakt

32 62 30 12

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top