Download vores gratis app Field's ? Klik her

Guide: 5 sunde spisesteder i Field´s

01/01/2020

Æbleskiver, pebernødder, og kilovis af konfekt. Hvis du er ligesom de fleste danskere, har du sandsynligvis mæsket dig i kalorierige lækkerier den seneste måned. Men nu banker januar på, og det er populært at lægge de søde sager på hylden for en stund. I Field’s er der et bredt udvalg af lækre sunde spisesteder, som kan hjælpe dig godt på vej.

 Vi har her samlet en oversigt til dig, der gør det nemt at træffe et sundt valg, når du besøger Field´s. 

PALÆO 

Eat Good – Feel Great. Det er sloganet hos PALÆO, som er en sikker vinder, når du hungrer efter et sundt måltid i Field’s. Hos PALÆO stræber man efter at servere mættende måltider, der ikke indeholder gluten, stivelse, konserveringsmidler eller tilsat sukker. Hvad enten du vælger en salat, en wrap eller deres ”Bolo”, som består af grøntsags-”spaghetti” med krydret kødsovs, er du sikret et sundt og mættende måltid. 

Kombinér eventuelt dit måltid med en sund juice, smoothie eller shake. Prøv for eksempel en grønkåls- eller spinatsmoothie spækket med gode vitaminer.

Du kan desuden vælge takeaway, hvis du foretrækker at nyde maden hjemme. 

Du finder PALÆO på plan 2 i Field’s Food Lounge. 

GRAND CAFE

På den fransk-inspirerede café kan du finde et bredt udvalg af sunde retter. Forkæl for eksempel dine smagsløg med den klassiske franske salat ”Chèvre Chaud,” som består af grillet fransk gedeost, sprød salat, soltørrede tomater, valnødder, oliven, syltede rødløg og en hjemmelavet vinaigrette. 

Hvis resten af familien ikke er på ”den sunde vogn”, tilbyder den hyggelige café et stort udvalg af klassiske franske retter såsom ”Moules frites”, ”Steak béarnaise” og ”Filet de boeuf”. Du finder GRAND CAFÉ på plan 2 i Field’s Food Lounge. Caféen har som et ekstra plus store vinduespartier, så du kan nyde den skønne udsigt over Ørestaden under middagen.

Er du vegetar eller veganer? Se Field’s mange muligheder her.

Restaurant Milano                                

”Insalata Mista” eller ”Insalata Caprese”? Menukortet er italiensk inspireret, så det gælder om at gå uden om de klassiske fristelser som pasta og pizza, hvis du er på kur. Mæsk dig i stedet i restaurantens store udvalg af salater, for eksempel med kylling, laks eller tun og rejer. Restaurant Milano på plan 2 i Field’s Food Lounge emmer af hygge og er et spisested hele familien med garanti vil elske. 

Joe & The Juice

Hip stemning og friskpressede juice i alle regnbuens farver. Det er kendetegnene for den populære juice-kæde Joe & The Juice, som du garanteret allerede kender. På menukortet finder du selvsagt et stort udvalg af sunde juice, men også gode sandwich. Prøv for eksempel en avocadosandwich, og kombinér den med en grøn ”Joe´s Identity-juice” med kål, spinat, broccoli, agurk og citron. Hvis du har brug for et ekstra energiboost, anbefaler vi at slutte af med et ingefærshot. Joe & The Juice gør det nemt at overskue, hvor mange kalorier du indtager, da kalorieantallet er angivet på menukortet. 

Du finder Joe & The Juice på plan 1 i Magasin i Field´s.                         

ARKET

I tøjbutikken ARKET gemmer der sig en hyggelig café, hvor du med god samvittighed kan sætte dig og få et sundt måltid. Du kan for eksempel finde et rigt udvalg af sandwich og salater. Menuen er sæsontilpasset, hvilket sikrer helt friske råvarer, og det betyder også, at den ændres løbende. Du finder den fine café i ARKET-butikken på plan 1 i Field’s.

Vidste du forresten, at Fields Food Lounge er kåret som Danmarks bedste spisesteder i et shoppingcenter 2017/2018? Gå på opdagelse i hele Field’s store madudvalg her.

Vis på kort

Åbningstider

10:00-20:00

Kontakt

+45 36 97 94 71
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20
  • Joe & The Juice På sociale netværk:
Vis butik Joe & The Juice Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 22

Kontakt

32 62 11 81
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00-20.00

Kontakt

73 70 97 02
  • Palæo På sociale netværk:
Vis butik Palæo Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top