Download vores gratis app Field's ? Klik her

Guide: De 5 bedste veganske måltider i Field’s

Inspiration29/10/2019

Aldrig har det været så populært at spise vegansk, som det er nu. Hvad end du er veganer på grund af dyrevelfærd, klima-hensyn eller bare ikke bryder dig om smagen af kød og andre produkter fra dyr, så har Field’s et bredt udvalg af mad-tilbud. Vi har her samlet en oversigt til dig, der gør det nemt at træffe et sundt og vegansk valg, når du er i Field’s!

Vegetar eller veganer – hvad er forskellen?


Både vegetarer og veganere spiser overvejende en plantebaseret kost. Derudover har de det til fælles, at de ikke spiser kød. Hvis du spiser vegetarisk betyder det, at selvom du ikke spiser kød, så vil vegetarer gerne spise produkter, der kommer fra dyr, men som ikke kræver at dyrene bliver slagtet. Dette kan for eksempel være æg og mælkeprodukter som ost, yoghurt og smør. Nogle vegetarer spiser også fisk. Er du derimod veganer betyder det, at du kun spiser plantebaserede fødevarer. Denne guide er lavet til dig, der hverken spiser kød eller fisk, og som heller ikke spiser andre produkter fra dyr som mælk, æg og ost.

ARKET

Du ved det måske ikke, men inde i den flotte ARKET på plan 1 gemmer der sig en fantastisk café! Her kan du finde et godt udvalg af sandwich, salater og snacks – og der er kun vegetariske og veganske retter på menuen. Menuen ændrer sig med sæsonerne, og fokus er på friske og lokale råvarer. Personalet kan altid hjælpe dig, så hvad end du har en allergi eller blot vil være sikker på at få et rent vegansk måltid, så er du sikker på at en lækker mad-oplevelse i ARKET’s cafe.

PALÆO

Hos PALÆO arbejder de ud fra en overbevisning om, at fødevarer skal holdes i deres reneste form uden unødig forarbejdning. PALÆO fravælger sukker og hurtige, forarbejdede kulhydrater, såsom korn og mælkeprodukter og tilvælger i stedet gode, friske råvarer med fokus på de primære byggeklodser i madpyramiden; kød, æg, grøntsager, frugt og nødder. Derfor serveres der kun mættende måltider lavet af grove grøntsager, proteiner, vitaminer og sunde fedstoffer.

Hvad end du er vegetar eller veganer, så har PALÆO et bredt udvalg, hvor du har mulighed for at tilpasse retterne, så de passer til din kost. Her kan du også vælge dressinger, der kun er lavet på vegetabilske råvarer som for eksempel en persillepesto eller en avocadocreme. Prøv for eksempel en Sødkartoffel & Grønkålssalat eller en Nødder& Bær Salat.

Er du morgenmadssulten, kan du også frit vælge mellem PALÆO’s Breakfast Bowls, da de alle er lavet på kokosmælk. Derudover er alle deres juice, smoothies og shakes egnede for veganere, og bestiller du din kaffe med havremælk eller mandeldrik, kan du med god samvittighed få klaret kaffetørsten!

CYPRUS

Cyprus er vores lækre middelhavsrestaurant på plan 2 i Food Lounge Her bliver man mødt af en hyggelig stemning. I buffeten vil man altid kunne finde minimum 20 varme retter, 30 kolde retter samt mellem 5-10 pizzaer. Med det store udvalg er du sikker på at finde flere forskellige ting i buffeten, der passer til både en vegetarisk eller vegansk kost. I løbet af dagen bliver buffeten fyldt løbende op og vedligeholdt, så retterne altid er friske og indbydende. Cyprus har både kød og plantebaserede retter i deres buffet, så dette er et oplagt valg, hvis du er ude og spise med andre, der ikke ønsker at spise vegansk.

SUNSET BOULEVARD

Hos Sunset Boulevard kan du få den lækreste Moroccan Salad – enten til at tage med på farten eller til at sidde og spise i Food Lounge. Her er der godt med smag og krydderier, og med både hummus edamamebønner i selve salaten er du sikker på blive dejlig mæt. Salaten er et godt alternativ til de mere traditionelle fastfood-løsninger, når du lige skal have en hurtig frokost.

CHILI SHAWARMA

Pitabrød er et godt valg for veganere, da der kun er mel, olie og vand i brødet. Det indeholder med andre ord ikke nogle form for animalske ingredienser. Du vælger helt selv, hvad du vil have i dit pitabrød, så det er muligt at få et pitabrød kun med grøntsager.

Og så er der naturligvis også pommes friter!

Vis på kort

Åbningstider

10:00-20:00

Kontakt

+45 36 97 94 71
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

32 62 11 94
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 11.00 - 22.00

Kontakt

30 22 71 92
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00-20.00

Kontakt

73 70 97 02
  • Palæo På sociale netværk:
Vis butik Palæo Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 21

Kontakt

32 62 32 38

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top