Download vores gratis app Field's ? Klik her

Har du besøgt vores nye butikker?

Inspiration16/10/2018

Vi kan simpelt hen ikke skjule vores begejstring over de 3 nyeste mode-koncepter i Field's - nemlig Monki, & Other Stories og ARKET. Har du allerede været forbi? Ellers kan vi varmt anbefale, at du lægger vejen forbi!

Field's er for alvor kommet på landkortet som den foretrukne shopping-destination med åbningen af Monki, & Other Stories og ARKET. Der er ikke sparet på detaljerne i de 3 nye butikker, og hvad end du bare skal på vindues-shopping, eller du leder efter det helt rigtige outfit til efteråret, så bliver du ikke skuffet! Der er lækre materialer, fede farver og fantastiske styles til enhver smag og stil. 

ARKET

Hos ARKET er der fokus på bæredygtighed og rene materialer. Stilen er klassisk, tidslød og enkel. Her finder du med garanti din nye yndlings sweater, skjorte eller bukser. ARKET er et forholdsvis nyt brand i Danmark, men det er helt sikkert et besøg værd! 

ARKET er et nyt brand med et bredt sortiment af udvalgte mærker til herrer, damer, børn og hjemmet. Her er fællesnævneren kvalitet inden for det tidsløse, enkle og nutidige. I ARKETs fysiske butikker findes der også en vegetarisk café med rødder i det nye nordiske køkken, og fokus ligger på det sunde og bæredygtig mad med brug af lokale råvarer.

Monki

Måske kender du ikke Monki, men så gør din teenage-datter helt sikkert! Monki repræsenterer en frisk ung stil, der taler til modebevidste unge kvinder.

Monki er et storytelling brand, der tilbyder storslået mode til konkurrencedygtige priser med målsætningen om at være god ved vores jord og give styrke til de kvinder, der bor på den.

&Other Stories

&Other Stories designer kollektioner opbygget omkring inspirerende modefortællinger skabt i kreative atelier i Paris, Stockholm og Los Angeles. & Other Stories lægger stor vægt på detaljer og kvalitet og tilbyder alt en kvinde kan bære – som sko, tasker, accessoires, skønhedsprodukter, inventar og tøj – så hun kan skabe sin egen personlige stil eller story.

Vis på kort

Åbningstider

10:00-20:00

Kontakt

+45 36 97 94 90 eller +45 36 97 94 96
Vis på kort

Åbningstider

10:00-20:00

Kontakt

+45 36 97 94 71
Vis på kort

Åbningstider

10:00-20:00

Kontakt

+45 36 97 96 34

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top