Download vores gratis app Field's ? Klik her

Hudpleje i sommervarmen

Gave Idéer13/08/2018

Sol, vind og saltvand er alle faktorer, som kan udtørre og skade din hud. Solcreme beskytter din hud mod solens stråler, men den er ikke nødvendigvis din bedste ven, når det kommer til at sørge for at pleje din hud og holde den gennemfugtet. Det findes der andre råd for! Her finder du hudplejeprodukter, som er ekstra gode at kende og bruge i sommerperioden.

Aloe Gel med en kølende effekt

Aloe Vera-planten har været brugt i mange årtier som en genopbyggende og lindrende gele. Den er særligt god til solskoldet hud og hudirritationer og derfor god til din hud om sommeren. Brug den som after sun, når du er blevet rødlig i huden. Geleen virker kølende på din hud og er 98 % økologisk uden parfume, parabener og farvestoffer. De Svanemærkede geleer sørger for, at din hud ikke generes yderligere, når den viser tegn på følsomhed. Den genopretter hudens naturlige balance og kan bruges i kombination med en Aloe Vera lotion, som tilfører din hud fugt. Snak med ekspedienten i Matas om hvilket Aloe Vera-produkt, der er bedst til din hudtype, og find det bedste produkt ud fra det store Avivir udvalg, du finder i butikken. Eksempel på prisleje; Aloe Vera gele 150 ml., kr. 110.

Fugtgivende natmaske

Fugtgivende masker er populære og der findes et hav af dem i Matas og Normal. En af favoritterne er Life Plankton natmasken fra Biotherm, som giver din hud pleje og dybdegående fugt, imens du sover. Masken er baseret på en rensende og ekstra fugtgivende planteteknologi, samtidigt med at den har en frisk gelétekstur, der føles let absorberende på huden. Masken anvendes 2 gange om ugen i ansigt og på hals, for at opnå det optimale resultat. Life Plankton natmasken i Matas koster kr. 149,95 for 30 ml..

Udjævner forskelle i hudtoner

Den orange bio-olie med det hvide låg, har i mange år været kendt som ”olien mod strækmærker”. Særligt gravide kvinder er glade for at anvende den milde olie, som efter sigende forebygger og behandler strækmærker og ar. Mange foretrækker at bruge olie frem for cremer, da Olien ikke er ligeså nem at skylle af og derfor bliver længere på huden. Bio Oil beskytter din hud ved at gøre den mere elastisk og udjævne forskelle i hudtoner, som kan opstå ved udsætning for sollys. Herudover bidrager den med fugtgivende ekstrakter uden at fedte. Bio Oil fås hos Normal. Blandt andet i størrelsen 60 ml. til kr. 89.

Den hurtige anbefaling

Sidst men ikke mindst anbefaler Matas og Normal, at man bruger en Body lotion til hele kroppen om sommeren. Der findes et stort udvalg i begge butikker. En af sommerens populære Body lotions er NIVEA Moisturising Body Lotion, som indeholder naturlige mineraler og vitamin E. Cremen stimulerer hudens egen fugtproduktion og absorberes hurtigt og let, samtidig med at den fås i forskellige varianter og dufte, som giver din hud et ekstra lækkert touch. Prisen for en Moisturising Body lotion er kr. 49.95 for 250 ml..

1. SOS Mask Hydra fra Clarins hos Matas
2. MIQURA - Moisturizing Sheet Mask fra Matas
3. L'oréal Hydra Genius Aloe fra Normal
4. Cleansing Scrub fra Matas
5. Biotherm Serum fra Matas

SOS Mask Hydra

1. SOS Mask Hydra fra Clarins hos Matas

Moisturizing Sheet Mask

2. MIQURA - Moisturizing Sheet Mask fra Matas

L'oréal Hydra Genius Aloe

3. L'oréal Hydra Genius Aloe fra Normal

Cleansing Scrub

4. Cleansing Scrub fra Matas

Biotherm Serum

5. Biotherm Serum fra Matas

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 62 64
  • Matas På sociale netværk:
Vis butik Matas Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

22 20 79 67

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top