Download vores gratis app Field's ? Klik her

Hvem vil du helst have til bords - Christian Bitz eller Christiane Schaumburg-Müller?

Gave Idéer26/09/2018

Keramiktrenden lever i bedste velgående! Ikke i den skrigorange form, som vi kender den fra keramikkens forrige storhedstid – 70’erne. Tænk i stedet New Nordic, for keramikken har fået et elegant, nordisk udtryk med rolige farver og organiske former. Trenden er så stærk, at flere kendisser har kastet sig ud i at skabe egne linjer af service i det eftertragtede materiale. Kig forbi Bahne, Imerco og Imerco Home for at se de både elegante og rå stel fra Christiane Schaumburg-Müller og Christian Bitz.

Et feminint touch

Christiane Schaumburg-Müller er kendt som bl.a. TV-vært, skuespiller og chefredaktør for sit eget livstilsunivers. Nu har hun i samarbejde med Aida og stentøjsfabrikken Søholm udviklet linjen RAW. Udgangspunktet for samarbejdet er Christianes store indsigt i både indretning og mode og en iværksætterånd, som gang på gang omsætter ideer til moderne og stilfulde produkter. RAW-konceptet indeholder alt, du har brug for til at dække et bord, der på én gang er både råt og elegant – og med et feminint touch.

Farveskalaen i Christianes keramik er nordiske, kølige farver tilsat mere feminine farver som nude og lavendel. Stellet gør det nemt at servere hjemmets måltider på en spændende og appetitlig måde. Din smoothie-bowl vil med garanti være hjulpet godt på vej! Det flotte stel forhandles i Bahne.

Gør måltidet til en oplevelse

Sundhedsrealisten Christian Bitz er kendt som både foredragsholder, forfatter og TV-vært, og i 2016 tilføjede han service-udvikler til sit i forvejen omfangsrige CV. Hans udgangspunkt for BITZ stentøj er en begejstring for den sunde livsstil, hvor måltidet som oplevelse er i fokus. Når tiden omkring middagsbordet nydes, får maven langsomt mulighed for at registrere mæthed. Ifølge Christian er det én af nøglerne til en sundere livsstil.
Hans baggrund som forsker i human ernæring kan ses helt ned i detaljen i den elegante keramik. Det bedste eksempel er tallerkenerne, som helt bevidst et designet med et mindre spisefelt. På den måde ser portionerne store ud, selvom de ikke er det. Det er simpelthen en psykologisk effekt. For mange mennesker er mindre portioner ifølge Christian et meget vigtigt og forholdsvist enkelt led i den sunde livsstil. Her kan de smukke tallerkener i grønne, grå og sorte nuancer guide dig i den sunde retning. BITZ stentøj forhandles i både Bahne, Imerco og Imerco Home.

Kig forbi Bahne, Imerco og Imerco Home, hvor vi står klar til at vise dig de nyeste trends inden for New Nordic-keramik. Vi glæder os til at se dig i Field's!
1. Bitz skåle fra Bahne og Imerco
2. Bitz glas fra Bahne og Imerco
3. Raw by Aida fra Bahne 
4. Raw by Aida fra Bahne

Bitz skåle

1. Bitz skåle 

Bitz glas

2. Bitz glas

Raw by Aida

3. Raw by Aida fra Bahne

Raw by Aida

4. Raw by Aida

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

38 40 50 12
  • Bahne På sociale netværk:
Vis butik Bahne Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 -20

Kontakt

32 62 68 10

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top