Download vores gratis app Field's ? Klik her

Hvilken type bikini/badedragt passer bedst til din kropsfigur?

Gave Idéer12/06/2018

Kvindekroppen findes i mange former og afskygninger. Det samme gør badetøj. Har du styr på, hvilken badetøjstype der passer bedst til lige netop din krop? Hunkemöllers ekspert og PR Manager Kamilla giver dig her nogle gode råd.

Er du pæreformet?

Har du en kropsform, hvor dine hofter er mere synlige end gennemsnittet? Så vil du måske blive overrasket over, hvor flot en højtaljet bikini tager sig ud på din krop. Den højtaljede bikini er blandt årets helt store trends, og det moderigtige look tilføjer elegance fra numsen og op til taljen, hvor bikinien slutter lige over navlen. Det komfortable snit sørger også for, at din bikiniunderdel bliver siddende, hvor den skal, når du er ude og pjaske i bølgen blå. Det er dog ikke kun kvinder med pæreform, der tager sig ekstra godt ud i denne model. Den passer også særligt godt til kvinder med timeglasfigur.

Har du en lille barm?

Har du en mindre barm, foretrækker du måske en bikini med indlæg syet ind i overdelen. Præcis som en push-up-BH, giver denne type af bikini et flatterende løft. Det er desuden ikke kun kvinder med små barme, der nyder godt at denne bikinitype. Mange foretrækker push-up-bikinien, da den er god til at holde ”sagerne” på plads. Leder du efter en push-up-bikini, kan du med fordel besøge H&M, som har et stort udvalg af badetøj til kvinder. For eksempel den smukke bandau bikini (uden stropper), som du kan finde i galleriet.

Har du ekstra kurver?

Har du smukke kurver i form af en større barm, numse - eller begge dele, kan det føles som en udfordring at finde den rigtige bikini. Ofte laves bikinier i meget lidt stof, som ikke hjælper med at holde formerne på plads. Badedragten derimod tilbyder stor fleksibilitet og komfort. Den er desuden også god til dig, som vil dyrke sport på stranden.
Flere og flere kvinder foretrækker en badedragt over en bikini. Det kan ses i butikkerne, hvor badedragten har fået sit comeback de seneste år og fås i mange farver, snit og mønstre. Både med brede stropper og tynde stropper, med V-udskæring og almindelig udskæring. Se eksempler på de forskellige badedragter i vores galleri.

Er du petite?

Er du petite, findes der mange modeller med søde detaljer. Se for eksempel vores røde model fra Envii, som har et charmerende stykke bølgende pyntestof, der giver et smart og moderne look. Det kan være svært for nogle kvinder at bære denne model, da formerne kommer i vejen for, at bikiniens design ses fra sin bedste side. Derfor bør du overveje, om det er den type bikini, du skal se smart ud i til sommer.

Er du mere til badedragten, vil modellen fra Samsøe & Samsøe tage sig godt ud på petite-modellen, da den har striber, som går på langs og ser rigtig smart ud.
Det var et par gode råd og guidelines til valg af sommerens badetøj. Det vigtigste er, at du har det godt og føler dig tilpas i den type badetøj, du vælger. Så prøv dig frem i butikkerne, og find det rette match. Hunkemöller rådgiver dig gerne, hvis du har brug for hjælp.

1. Farverig og sommerlig bandau bikini fra Envii
2. Stribet og klassisk badedragt fra Samsøe&Samsøe
3. Mønstret og sommerlig badedragt fra Pieces
4. 50´er inspireret bikini fra H&M
5. Bandau bikini fra Doutzens Summer Stories fra Hunkemöller
6. Badedragt fra Doutzens Summer Stories fra Hunkemöller
7. Badedragt fra Doutzens Summer Stories fra Hunkemöller

Bandau bikini

1. Farverig og sommerlig bandau bikini fra Envii

Stribet og klassisk badedragt

2. Stribet og klassisk badedragt fra Samsøe&Samsøe

Mønstret og sommerlig badedragt

3. Mønstret og sommerlig badedragt fra Pieces

50´er inspireret bikini

4. 50´er inspireret bikini fra H&M

Badedragt

5. Badedragt fra Doutzens Summer Stories fra Hunkemöller

Badedragt

6. Badedragt fra Doutzens Summer Stories fra Hunkemöller

Bandau bikini

7. Bandau bikini fra Doutzens Summer Stories fra Hunkemöller

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

35 28 55 06
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

70 21 22 00
  • H&M På sociale netværk:
Vis butik H&M Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

51 85 72 24
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 72 32
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 23 02

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top