Download vores gratis app Field's ? Klik her

Inspiration til julepynt – romantisk, traditionel eller nordisk jul

Gave Idéer - Woman19/11/2018

Snart siger kalenderen 1. december, og så skal der gerne være pyntet op til jul, men julepynt er ikke bare julepynt! Dit valg af julepynt lægger sig gerne op ad den indretningsstil, du i forvejen har i dit hjem, og derfor ses der hvert år nogle tendenser inden for julepynt. Læs med her og lad dig inspirere til pynt, hvad enten du ønsker at holde det traditionelt, romantisk eller nordisk.

Traditionel julepynt
Hvis du er helt vild med nisser i alle afskygninger, flettede julehjerter og kræmmerhuse, så er den traditionelle julepynt sikkert lige noget for dig. For mange er denne form for julepynt, essensen af ægte dansk julehygge, og mange populære boligmærker har skabt julepynt, som man kan samle på, og som kommer i en ny udgave hvert år. Den mest populære er Georg Jensens juleuro, som år efter år spreder julehygge i mange hjem. Georg Jensens juleuro 2018 er en guldbelagt vinterfugl og kan købes i Imerco.

Romantisk julepynt
Julepynt i romantisk stil inkluderer gerne papirs- og glasengle, fine glaskugler, lysestager og fade med dekorationer. Farveskalaen er douce og ofte med glimmer i guld eller sølv, og en adventskrans lavet i denne stil er særligt smuk. Denne fine form for julepynt kan du finde i Imerco.

Nordisk julepynt
Er du på udkig efter en mere moderne julepynt, så kig efter julepynt i nordisk og minimalistisk stil. Det er særligt farverne og materialerne, der adskiller sig fra det mere traditionelle, idet der bruges mere træ, keramik og metal, mens farveskalaen er alt fra grøn til lilla. I Imerco kan du finde et stort udvalg af julepynt i nordisk stil, hvor man bl.a. kan få flade julekugler i træ eller keramik med påtrykte julemotiver.
Kom forbi, for vi glæder os sådan til at vise dig årets fineste julepynt!

Lysestage

1. Georg Jensen Season Lysestage, Imerco

Juleophæng

2. Merry Christmas juleophæng, Imerco

Kähler juletræ

3. Kähler Nobili juletræ, Grå, Imerco

Kalenderlys

4. Bjørn Wiinblad kalenderlys, Guld/hvid, Imerco

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 -20

Kontakt

32 62 68 10

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top