Download vores gratis app Field's ? Klik her

Køl ned med en iskold Frapino fra Espresso House

Inspiration17/05/2018

I dag lancerer Espresso House en hel række af nye forfriskende og iskolde blendede sommerdrikke - FRAPINO! Så kig forbi Espresso House i Field's på plan 1, køl ned med en lækker Frapino og find din favorit.

Uanset om du er til et twist af friske frugter, chokolade eller Espresso, så er der en Frapoino favorit for alle. Den nye forfriskende Frapino kommer nemlig i hele 8 smagsvarianter; Banana Split, Koko Choko, Chokolade, Jordbær/Hvid Chokolade, Caramel. Espresso, Ananas/Passion/Mynte og Mango/Ingefær. 

Du kan også køle ned med deres klassiske islatte med et twist af vanilje eller opgradere med et twist af mocka, karamael eller saltkaramel. Og hvis du har brug for lidt ekstra koffein op af eftermiddagen, så kan vi anbefale vores Cold Brew. Cold Brew er en filterkaffe, der har trukket i kold vand over lang tid, så man kan nyde en iskold filterkaffe helt uden bitterhed. Cold Brew serveres både som en Original variant eller du kan prøve Cold Brew Creamy Vanilla.

Udforsk Field's mange spisesteder

Foruden Espresso House på Plan 1 finder du også spisesteder såsom Loft Gastrogrill, Dalle Valle, Palæo, Joe & the Juice, Starbucks og en lang række fastfood-restauranter som bl.a. Burger King og Kentucky Fried Chicken i Field’s.

Læs mere om Field’s 24 lækre spisesteder

Field’s Food Lounge er også kåret som Danmarks bedste spisesteder i et shoppingcenter 2017/18, så hvad enten det er til frokost, kaffe eller hyggelig middag, finder du det hele i Field’s.

Parkering
Med 3000 parkeringspladser kun få hundrede meter fra Arenaen er Field’s en god mulighed, hvis du vælger at tage bilen til koncerten eller arrangementet i Royal Arena.
Vi glæder os til at gøre din koncertoplevelse endnu bedre!

Vis på kort

Åbningstider

Mandag-lørdag 09.00 - 20.00 Søndag 08:30 - 20.00 

Kontakt

32 62 49 95
  • Espresso House - plan 1 På sociale netværk:
Vis butik Espresso House - plan 1 Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top