Download vores gratis app Field's ? Klik her

Kom og mød Ditte Julie fra ’Den store bagedyst’

Events11/09/2019

Svenske Electrolux har i 100 år skabt innovative løsninger til hjemmet – det skal fejres og du er inviteret.

Alle er inviteret når Electrolux kommer forbi Field’s med en specialdesignet taste truck og lægger op til svensk hygge med lækre svenske kageklassikere, stor konkurrence og inspiration foran hovedindgangen til Field’s fredag 20. september kl. 10-18. (Ditte Julie kommer kl. 15-18)

Kommer du forbi, kan du møde Ditte Julie fra ’Den store bagedyst’ – og smage hendes lækre svenske fødselsdagskage, som hun har skabt til denne anledning. Du kan endda få hendes hemmelige opskrift gratis med hjem.

”Da jeg deltog i ’Den store bagedyst’ i 2015, skulle vi lave en ’Prinsesstårta’. Det var bare ikke en almindelig udfordring. Opskriften stod på svensk, og jeg gik fuldstændig i panik, da jeg ikke kan læse svensk. Men selvom jeg hverken kunne læse opskriften eller bage efter den, endte jeg med at vinde udfordringen. Det var en sjov oplevelse, og jeg har mange gode minder og følelser knyttet til netop denne svenske kage. Derfor vil jeg gerne give dig min hemmelige opskrift på min helt egen version af en ’Prinsesstårta’. Jeg håber, at du vil nyde den lige så meget, som jeg gør,” siger Ditte Julie.

 

Du kan også sætte tænderne i Jesper Hemmingsens særlige ’Kanelbullar’ – og er du vild med dem, kan du få en opskrift gratis med hjem og bage dem selv.

 

Produktlancering og konkurrence i Elgiganten

 

I forbindelse med 100-års jubilæet lancerer Electrolux en ny køkkenserie, som kan købes i Elgiganten. Den nye intuitive køkkenserie løser mange af de udfordringer, du oplever i dit køkken – og reducerer dit madspild.

 

Kogepladen justerer temperaturen, så varmen altid er tilpasset din mad – og ovnen styrer selv, så kød, fisk, grøntsager og brød er tilberedt perfekt. Damp sikrer, at dine grøntsager altid har et sprødt bid, mens køleskabet er designet, så madvarer bevarer deres saft, kraft og smag. Electrolux’ nye intuitive køkkenserie gør madlavning til en leg på en bæredygtig måde, fordi du ikke skal smide mistilberedt mad ud. Ovnen kan du i øvrigt vinde i konkurrencen, som afholdes på dagen – hvor du også kan opleve Augmented Reality, som på få sekunder fører dig til Sveriges smukke skovsøer.

Kom og mød Ditte Julie fra ’Den store bagedyst’

Hvornår:

Fredag 20. september kl. 10-18 (Mød Ditte Julie kl. 15-18)

Hvem:

Voksne

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

70 80 70 70
  • Elgiganten På sociale netværk:
Vis butik Elgiganten Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top