Download vores gratis app Field's ? Klik her

Kom til Inspirations-dag i Field’s

Events15/01/2019

Lørdag d. 2. februar finder du et udvalg butikker på Metropladsen, der står klar til give dig inspiration og ideer til, hvordan du kan starte din nye sunde livsstil. Kom til en fælles Zumba-time, få vejledning i alt indenfor helsekost og vitaminer eller sæt fokus på sunde tænder! Vi ses d. 2. februar kl. 10 på Metropladsen. 

Mange drømmer om et sundt og forbedret ’jeg’, men drømmen kan virke uoverskuelig at føre ud i livet. For at drømmen og ønsket om en livsstilsændring kan realiseres, er der mange ting, som skal falde på plads. Ofte er det os selv, der står i vejen. Vi bruger hele tiden begrundelsen, at vi ikke har tid. Men tit er det os selv, som står i vejen, da vi godt ved, at nye beslutninger kræver mod, tid og handling. Derfor vil vi gerne skubbe dig i den rigtige retning når vi den 2. februar afholder Sund Livsstils Inspirations-dag på Metropladsen Plan 0 fra kl. 10-15.

Her kan du finde:

SATS
SATS lægger vægt på, at du skal have kvalitet for pengene og at du får mest muligt ud af din træning. Effektiv træning og gerne med plads til at koble af bagefter. De har derfor et indbydende center i Field’s, der netop giver dig rammerne for træning og afslapning efterfølgende. Du skal motiveres og udfordres, men også have det sjovt! Derfor ønsker SATS, at deres medlemmer holder sig i form hele livet og tilbyder derfor mange forskellige træningsmuligheder og velværeområder. Deres professionelle team er gode til at holde dig til ilden med deres opbakning, støtte og kyndige rådgivning.

Helsemin
Helsemin har alt, hvad du behøver for at leve et naturligt og sundt liv i en moderne hverdag. Hos dem finder du kvalitetsprodukter indenfor helsekost, vitaminer og mineraler, kosttilskud, økologisk hudpleje, naturlige rengøringsmidler, sukkerfri snacks, glutenfri fødevarer samt meget meget mere.
På dagen vil Helsemin have et super skarpt tilbud!

Frugtplukkerne
Green Process Engineering, Frugtplukkerne og Field's Shoppingcenter har sammen testet tørring af lokal frugt i et innovativt tørredrivhus. Drivhuset har været installeret på taget af Field's Shoppingcenter.

Det innovative tørredrivhus er designet og udviklet af Green Process Engineering. Green Process Engineering har udviklet et billigt og energieffektivt hybrid soltørringssystem, som producerer tørrede produkter af høj kvalitet. Formålet er at reducere fødevarespild i verden ved at anvende disse teknologier.

Frugtplukkerne er en socialøkonomisk virksomhed, der involverer udsatte borgere i produktion af æblemost og lokale fødevarer.

Den 2. februar kan du få fat i nogle af disse lækre æble produkter:
Pakket tørret æbler i poser á 25 g. 20 kr. stk.
Amager Æblemosteri 30 kr./flaske, 4 stk. til 100 kr.

Plus1 Tandlægeklinik
Ørestads eneste tandlægeklinik ligger i Field’s. Klinikrummene er lyse og imødekommende og indeholder nyt behandlerudstyr. I det rummelige venteværelse, har du mulighed for at nyde en kop kaffe, te eller kakao inden behandlingen. Klinikken ligger på Plan 2 med opgang ved Bilka.
På selve dagen står de klar med et super skarpt tilbud på tandrensning, eftersyn, røntgenbilleder og forebyggende fluorbehandling mod caries!

Vi har også mange andre butikker som kan give dig et skub i den rigtige retning.
F.eks. Hjælper et nyt sæt træningstøj altid på gejsten for af komme afsted! Om det så enten er på en løbetur i det fri, eller en tur i vores lækre fitnesscenter SATS.
Her kan du f.eks. tage en tur i:
H&M, Sportmaster, Sport24, Nike, JD sport osv.

Mangler du energien til at komme i gang med et sundere jeg?
Så er det altid en god ide at få nogle vitaminer indenbords!
Her har vi både Helsemin, Apoteket, Bilka og Matas som kan hjælpe dig på rette vej.
Vi glæder os til at se dig til en inspirerende dag her i Field’s.

Sund livsstils inspirations dag

Hvem:

For alle

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

35 36 52 00
Vis på kort

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30Tirsdag 07.00 - 19.00Onsdag 08.00 - 20.00Torsdag 08.00 - 20.00Fredag 08.00 - 15.00Lørdag 09.00 - 15.00Søndag Lukket

Kontakt

36 70 76 00

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top