Download vores gratis app Field's ? Klik her

Kom til Summersale i Field's

Inspiration13/06/2018

Udsalget er skudt i gang i Field's! Sommeren har for alvor indtaget Danmark, og hvis ikke du allerede har styr på sommergarderoben, så er det tid til at få det! Kom i Field's og shop amok blandt alle de gode tilbud.  

Torsdag d. 14. juni kan du være med, når Field's Summersale bliver skudt i gang. Her kan du finde det helt rigtige sommeroutfit - uanset om det skal med i kufferten, til sommerens fester eller pifte garderoben op med nye lækre summerstyles.

Så tag din mor, ven, veninde eller kæreste med under armen og kig forbi til Field's store Summersale. Hos os finder I nemlig alt inden for mode til både kvinder, herre og børn, så du kan både gå udsalgsamok med hele familien eller din bedste veninde. I finder de nyeste styles og farver i Field’s 80 fashion shops, og vi har brands, der favner alle aldersgrupper, så hvad end du er 15, 35 eller 65 finder du inspiration til din sommergarderobe.
Se alle de fede tilbud her: https://fields.steenstrom.dk/Tilbud (De fleste tilbud bliver først offentliggjort d. 14.06.18)

Udforsk Field's mange spisesteder

Har du brug for et ekstra skud koffein undervejs, så læg vejen forbi en af vores kaffebarer som f.eks. Espresso House eller Starbucks. Hvis du er blevet sulten undervejs i shoppingen kan du besøge vores foodlounge og få stillet sulten. Her finder du spisesteder som Dalle Valle, Palæo, Joe & the Juice og Milano samt fastfood-restauranter som bl.a. Burger King og KFC.

Læs mere om Field’s 24 lækre spisesteder

Field’s Food Lounge er også kåret som Danmarks bedste spisesteder i et shoppingcenter 2017/18, så hvad enten det er til frokost, kaffe eller hyggelig middag, finder du det hele i Field’s.

Parkering
Med 3000 parkeringspladser kun få hundrede meter fra Arenaen er Field’s en god mulighed, hvis du vælger at tage bilen til koncerten eller arrangementet i Royal Arena.
Vi glæder os til at gøre din koncertoplevelse endnu bedre!

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

96 23 22 70

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top