Download vores gratis app Field's ? Klik her

Lucia-optog i Field's

Events04/12/2018

Kom og oplev det smukke Lucia-optog d. 13. dec. kl. 16:00 og 18:00 i Field's 

Lucia-optog
Torsdag den 13. dec. får vi besøg af Ørestad gymnasium som går lucia-optog kl. 16:00 og igen kl. 18:00 på vores 3 planer.

Hvorfor fejrer vi Lucia?
Luciadagen er en festdag for lyset og den hellige Lucia. Traditionen siger, at Lucia var en ung kristen kvinde, der levede i 300-tallet i byen Syrakus på Sicilien, hvor hun delte mad ud til de fattige, og bar lys på hovedet for at have begge hænder frie til at hjælpe. På grund af en forsmået frier blev hun offer for kejser Diocletians forfølgelse af kristne.

Lidt til den sultne mave
Den søde juletid er kommet og er fuld i gang. Vi er trådt ind i december - i måneden hvor du bliver en varm indeni ved duften af æbleskiver, vaniljekranse og glögg. Field's har et stort udbud af hyggelige spisesteder, som nok skal få dit julehumør i top sammen med din bedste shopping-buddy. Du kan nu forsøde gave-shopping med alverdens julelækkerier her:

Juledrøm hos Frellsens Chokolade
Melder der sig en lille lækkersult, må du besøge Frellsen Chokolade – de har skabt ’Juledrøm’ – en ris a la mande på is. Smag den dejlige vaniljefløde-softice, der er drysset med knuste mandler og friske kirsebær som topping. Lige til at blive blød i knæene af.

Burgeren Crispy Christmas hos Sunset Boulevard
Du bliver godt sulten af alt den shopping - så hvad med at spise en god juleburger? Nyd den saftige Crispy Christmas hos Sunset Boulevard. Burgeren er fyldt med pulled pork, flæskesvær, rødkål, mayonaise og syltede agurker - så kommer du ikke til at gå sulten hjem.

Traditionelle juleretter hos Dalle Valle
Få en forsmag på juleaften og prøv alle de traditionelle retter som brune kartofler, flæskesteg, rødkål, brun sovs og and. Her kan du godt komme forbi med den store sult, for der er nok af retterne i den lækre buffet. Til din juleret har Dalle Valle et udvalg af lækre juleøl. Og skulle du bare have lidt julemad til den søde tand, bydes der også på lune æbleskiver og risengrød.

Rigtig god jul og shoppefornøjelse i Field's.

Psst! Husk at med 3000 p-pladser er det altid nemt at finde en plads. Første time er gratis - 3 timer koster 20 kr.

Læs mere

Hvornår:

Dato: 13. december
Kl: 16:00 og 18:00
Sted: Rundt i centret

Hvem:

For alle

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top