Download vores gratis app Field's ? Klik her

MYPLAYS JULI-BONUS

26/06/2019

I juli har vi en fantastisk bonus i Field's loyalitetsprogram, MYPLAYS! I hele juli måned kan du få én gratis mini-flødebolle hos Kjærstrup på plan 0, når du køber en softice hos Kjærstrup. Husk at scanne QR-koden, når du handler! Er du ikke medlem af MYPLAYS? Du får bl.a. 1 ekstra times gratis parkering og mange flotte bonusser, så der er god grund til at blive medlem!

Field’s har introduceret et loyalitetsprogram, som vi kalder MYPLAYS og det er vores måde, at give noget tilbage til vores loyale kunder. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi har derfor skabt dette program kun til jer. Her får du masser af ekstra bonus bare ved at registrere de køb du gør hos os i Field’s. Du registrerer nemt dine køb i butikken ved at scanne QR-koden som findes ved kasserne i butikken med din QR-læser som du finder i Field’s app. Jo flere køb du registrerer, desto flere bonusser kan du opnå. Bonusserne kommer både fra os i Field’s og fra vores partnere og der er aldrig langt til den næste bonus. Bonusserne kan være alt fra gratis parkering, til rabatter og gaver.

MÅNEDENS BONUS
I hele juli måned kan du få en gratis mini-flødebolle hos Kjærstrup på plan 0 i forbindelse med ét køb af en softice i butikken. 
Husk at scan QR-koden, når du handler!

Bonus'en gælder kun én gang i forbindelse med et køb af en softice hos Kjærstrup i juli måned.

Bonussen skal være indløst i juli måned.

FLOT VELKOMSTGAVE
Lige nu får alle nye medlemmer af Field's MYPLAYS en flot stofpose! Scan QR-koden i informationen og få din helt egen stofpose!

1 TIMES EKSTRA GRATIS PARKERING
Husk også - alle medlemmer af MYPLAYS får en times ekstra gratis parkering - dvs. som MYPLAYS-medlem kan du altid holde 2 timer gratis i Field's. Registrer din nummerplade i Field's Informationen på plan 1, så får du op til 2 timers gratis parkering!

Hvordan bliver jeg MYPLAYS medlem?
For at blive MYPLAYS medlem skal du gøre følgende:
1. Download appen Field's
2. Tilmeld dig i appen under MYPLAYS
3. Registrer dine køb via QR-koderne i butikkerne

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 32 81
  • Kjærstrup Chokolade På sociale netværk:
Vis butik Kjærstrup Chokolade Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top