Download vores gratis app Field's ? Klik her

MYPLAYS-tilbud i juli måned

Inspiration06/07/2018

Gratis velkomstgave og flotte plakater! Der er god grund til at blive MYPLAYS-medlem i Field's! Få de superseje plakater med aktivitetsark samt en flot stofpose!

Field’s har introduceret et loyalitetsprogram, som vi kalder MYPLAYS og det er vores måde, at give noget tilbage til vores loyale kunder. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi har derfor skabt dette program kun til jer. Her får du masser af ekstra bonus bare ved at registrere de køb du gør hos os i Field’s. Du registrerer nemt dine køb i butikken ved at scanne QR-koden som findes ved kasserne i butikken med din QR-læser som du finder i Field’s app. Jo flere køb du registrerer, desto flere bonusser kan du opnå. Bonusserne kommer både fra os i Field’s og fra vores partnere og der er aldrig langt til den næste bonus. Bonusserne kan være alt fra gratis parkering, til rabatter og gaver.

FLOT VELKOMSTGAVE
Lige nu får alle nye medlemmer af Field's MYPLAYS en flot stofpose! Scan QR-koden i informationen og få din helt egen stofpose!

FILMPLAKATER MED HOTEL TRANSYLVANIEN 3 OG BIEN MAJA
Lige nu kan alle medlemmer af MYPLAYS hente en plakat med Hotel Transylvanien 3, og fra d. 16. juli kan du også hente en filmplakat med Bien Maja! Plakaterne har sjove aktivitetsark på bagsiden, som du kan lave inden du hænger dem op på dit værelse. HUSK - begge film kan ses i Field's Biograf! 

1 TIMES EKSTRA GRATIS PARKERING
Husk også - alle medlemmer af MYPLAYS får en times ekstra gratis parkering - dvs. som MYPLAYS-medlem kan du altid holde 2 timer gratis i Field's. Få stemplet din billet i informationen, så får du op til 2 timers gratis parkering!

Så download Field’s app og tilmeld dig MYPLAYS.

Vis på kort

Åbningstider

Mandag - fredag: 11 - 24 Lørdag - søndag: 10 - 24 

Kontakt

70 13 12 11 (alle dage fra 11.00-20.00)

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top