Download vores gratis app Field's ? Klik her

Make-A-Wish-dag i Field's

Events26/11/2018

Lørdag d. 1. december kan du møde youtuberne ComKean og Den Mandige Elg. Du kan også pynte dit eget honninghjerte, få ansigtsmaling og se Motor Mille - alt sammen i den gode sags tjeneste!

Kender du Make-A-Wish? Make-A-Wish er en forening, der har til formål at hjælpe kronisk syge børn med at få deres største ønske opfyldt. Nogle børn har ikke lang tid tilbage til at få deres ønske opfyldt, andre børn kommer ud på den anden side af et hårdt sygdomsforløb. Uanset gør det en kæmpe forskel for barnet og barnets familie at få opfyldt et ønske og dermed få lidt glæde midt i en hård tid. 

Hele december måned kan du se vores virtuelle ønsketræ på plan 0 foran Matas. Her kan du se nogle af de børn, der har ønsker, og være med til at få deres ønske til at gå i opfyldelse. 

Vi skyder december måned i gang med en stor Make-A-Wish-dag lørdag d. 1. december. 

Program: 

Kl. 11-15: Mød youtuberne ComKean og Den Mandige Elg. De står klar til at hilse på fans og kan nok også lokkes til et selfie! 

Kl. 11-15: For 25 kr. kan du købe et honninghjerte, som du helt selv kan pynte med glasur og krymmel. Hele beløbet går ubeskåret til Make-A-Wish

Kl. 11-15: For 25 kr. kan du få ansigtsmaling - måske skal du være en farlig tiger eller en smuk prinsesse? Hele beløbet går ubeskåret til Make-A-Wish

Kl. 13: Oplev Motor Mille optræde på scenen, når hun inviterer til julebal!

Støt en god sag: 

Vil du støtte Make-A-Wish og hjælpe en masse børn med at få deres ønsker opfyldt? Støt via MOBILEPAY 30 80 93 31 med beskeden "FIELD'S" - alle beløb hjælper!
Make-A-Wish Danmark opfylder ønsker for børn mellem 3-18 år i Danmark med livstruende sygdomme med henblik på at skabe håb, styrke og glæde!

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top