Mød nogle af de berømte PAW Patrol hundehvalpe i Field's

Mød nogle af de berømte PAW Patrol hundehvalpe i Field's

icon

Oplevelser for børn

Kom og mød nogle af de seje hundehvalpe og Ryder fra børneserien PAW Patrol mandag d. 14.10.19 kl. 12.00-14.00 på Elgigant-pladsen, Plan 0 i Field's

Mandag d. 14.10.19 kl. 12.00-14.00 kan dig og dine børn møde nogle af de super seje hundehvalpe fra PAW Patrol, som står klar til at få taget billeder med deres superfans.

PAW Patrol viden for forældrene

Serien omhandler seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologi-begejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder. Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen. Alle bidrager til holdet med deres evner, personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd. De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.

Sjov PAW Patrol-fakta: Ryder har reddet alle hvalpene og lært dem deres PAW Patrol-evner.