Download vores gratis app Field's ? Klik her

Ny Zizzi åbner i Field's

Get The Look25/04/2018

Fredag d. 20. april åbner det danske succesbrand Zizzi i Fields. Her kan man opleve en stilfuld indretning, hvor sans for detaljerne sætter kundernes behov i fokus. Kom med til stor åbningsfest hele weekenden!

Zizzi er et dansk-baseret fashion-brand,specialiseret i trend og fitting til størrelse 42-56. Fredag d. 20. april kan Zizzi byde velkommen til i den nye butik i Field’s – et nyt koncept, hvor æstetikken er i højsædet. Her er art deco referencer mikset med rene, skandinaviske linjer, og bløde draperinger, smagfulde farver og blankpoleret messing er noget af det, der umiddelbart falder i øjnene. Selv duften er der tænkt over. Men der ligger også store overvejelser bag de helt små og mindre synlige detaljer, som kan være med til at fuldende shopping-oplevelsen.

Især har der været fokus på at skabe rummelige prøverum, hvor lyssætningen er varm og behagelig, og en smuk propel sikrer en tilpas temperatur. Alt sammen finesser, der er med til at gøre butikken og i særdeleshed prøverums-faciliteterne imødekommende og trygge.

Hos Zizzi lægges der stor vægt på, at kunderne får optimal, professionel rådgivning og vejledning fra butikkens ansatte og dermed den ultimative butiksoplevelse. Udover personalets solide ekspertise, når det gælder pasform og styling, gør butikkens øvrige indretning det også nemt for kunderne at finde inspiration i de nyeste trends og tendenser.

PROGRAM for åbningsfestivalen

Kl. 8.00: Butikken åbner og der vil være -25% på hele butikken* Vær en af de første 20 i køen og få et guldkort, der giver -50% på hele butikken*, dog kun på åbningsdagen. Nyd en varm kaffe fra Barista-vognen og en lækker croissant!

Kl. 16.00: Zizzi forkæler sine kunder med søde fristelser og kolde bobler hele eftermiddagen.

Lørdag 21. april

Kl. 10.00: Stå på spotten og få et par jeans gratis (gælder de første 15 kunder)
Butikken åbner og er klar med endnu en dag med '25% på alle styles*. Nyd en varm kaffe fra Barista-vognen og en lækker croissant!

Søndag 22. april

Kl. 10.00: Butikken åbner - husk der stadig er -25% på hele butikken*
Kl. 13.00-20.00: Deltag i konkurrencen i butikken og vind!

*Gælder ikke nedsatte varer eller kampagnevarer

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top