Download vores gratis app Field's ? Klik her

Nye butikker i Field's

Gave Idéer24/11/2018

2018 har været et godt år for Field's vi har nemlig fået hele 11 nye sprøde og inspirerende butikker med i vores Field's-familie

Har du endnu ikke har besøgt vores flotte butikker ? Så skal du helt klart lægge din vej forbi os denne jul. Her kan du også få købt de sidste julegaver, værtsgaver og glem nu ikke og forkæl dig selv ! (det er jo kun jul en gang om året).

ARKET
Hos ARKET er der fokus på bæredygtighed og rene materialer. Stilen er klassisk, tidslød og enkel. Her finder du med garanti din nye yndlings sweater, skjorte eller bukser. ARKET er et forholdsvis nyt brand i Danmark, men det er helt sikkert et besøg værd!
ARKET er et nyt brand med et bredt sortiment af udvalgte mærker til herrer, damer, børn og hjemmet. Her er fællesnævneren kvalitet inden for det tidsløse, enkle og nutidige. I ARKETs fysiske butikker findes der også en vegetarisk café med rødder i det nye nordiske køkken, og fokus ligger på det sunde og bæredygtig mad med brug af lokale råvarer.

Du finder ARKET på Plan 1

Monki
Måske kender du ikke Monki, men så gør din teenage-datter helt sikkert! Monki repræsenterer en frisk ung stil, der taler til modebevidste unge kvinder.
Monki er et storytelling brand, der tilbyder storslået mode til konkurrencedygtige priser med målsætningen om at være god ved vores jord og give styrke til de kvinder, der bor på den.

Du finder Monki på Plan 1

&Other Stories
&Other Stories designer kollektioner opbygget omkring inspirerende modefortællinger skabt i kreative atelier i Paris, Stockholm og Los Angeles. & Other Stories lægger stor vægt på detaljer og kvalitet og tilbyder alt en kvinde kan bære – som sko, tasker, accessoires, skønhedsprodukter, inventar og tøj – så hun kan skabe sin egen personlige stil eller story.

Du finder & Other Stories på Plan 1

H&M Home
H&M HOME tilbyder en dynamisk shoppingoplevelse med et komplet udvalg til alle hjemmets rum i en intim atmosfære, der er inspireret af moderne storbylejligheder og nyskabende boutique-hoteller.
Den nye selvstændige konceptbutik fører det fulde sortiment og seneste kollektioner fra H&M HOME, såsom mindre møbler, lamper, plakater og loungewear. Butikken er indrettet i en intim atmosfære, der danner ramme for et moderne interiørunivers, hvor du kan opleve en særlig shoppingoplevelse med masser af inspiration og med personlig service.
H&M Home har også deres egen lille hyggelige blomsterbutik.

Du finder H&M Home på Plan 1

Huawei
Står du og mangler en ny mobil, pc eller andet elektronik ? Så har vi løsningen ! Tag et smut forbi vores nye flotte Huawei butik.
Huawei er en kinesisk multinational netværks- og telekommunikationsudstyr- og service-virksomhed. Desuden er det verdens næststørste leverandør af mobil-telekommunikationsudstyr i verden.

Du finder Huawei på Plan 0

Imerco home
Hos Imerco Home finder du udover det vanlige sortiment fra Imerco et større og mere udskifteligt sortiment inden for bolig, design, indretning og gaver. Med et besøg hos dem er du altid med på det sidste nye inden for boligindretning.
Det er nemlig her, at du finder den lille smarte reol, farverige pyntepuder, moderne skamler og andre lækre ting til boligen.

Du finder Imerco home på Plan 0

Profil optik
Profil Optik er i dag Danmarks førende optikerkæde. Hos dem mødes du af medarbejdere med høj kompetence og et højt serviceniveau. De hjælper dig med at finde en individuel løsning blandt deres brede kvalitetssortiment af briller, solbriller og kontaktlinser fra verdens førende mærkevarer og leverandører.

Du finder Profil optik på Plan 0

Rituals
Rituals har et omfattende sortiment af luksusprodukter til hjemmet og kroppen med deres egne signaturdufte, som er designet og komponeret med omhu af verdens førende parfumeskabere. Hvad enten du er på udkig efter produkter til dig kroppen eller produkter til at skabe en skøn atmosfære med den rige duft fra asiatisk røgelse, så finder du det hos Rituals.
Rituals hjælper dig med at slappe af.
Med unik kombination af hudpleje, kropsprodukter, makeup og boligartikler blander Rituals moderne teknologi med traditionelle ritualer fra Fjern-Østen. Resultatet er eksklusive og prisbillige produkter, som forvandler dine daglige rutiner til mere meningsfyldte ritualer. Shopping hos Rituals byder ikke kun på skønne produkter men tilbyder også et skønt afbræk fra en hektisk hverdag. Rituals handler ikke om at se godt ud - det handler om at have det godt.

Du finder Rituals på Plan 0

Paradis i Field’s
Kom forbi Paradis i Field’s, hvis du vil opleve smagen af ægte italiensk is. Ideen til Paradis kommer nemlig fra de italienske gelateriaer i Rom, hvor atmosfære, kvalitet og glæde går hånd i hånd.
Isen er blevet tilpasset til danskerne ved bl.a. at mini­mere fedtindholdet, og Paradis Is benytter altid friske og naturlige råvarer. Der er fokus på kvalitet, og derfor bliver isen produ­ceret dagligt, så den altid er så frisk som mulig. Hver is har en lækker cremet konsistens og en fantastisk smag.

Du finder Paradis på Plan 0

Zizzi
Zizzi ligger stor vægt på, at kunderne skal have lyst til at få butiksoplevelsen med og ikke mindst få optimal, professionel rådgivning og vejledning fra butikkens ansatte. Udover personalets solide ekspertise, når det gælder pasform og styling, gør butikkens øvrige indretning det også nemt for kunderne at finde inspiration i de nyeste trends og tendenser.
Zizzi er et dansk baseret fashion-brand,specialiseret i trend og fitting til størrelse 42-56.

Du finder ZIZZI på Plan 1

VILA
VILA er en del af den danske BESTSELLER koncern, og er kendt for at designe mode til unge kvinder med fokus på kvalitet, design og detaljer. Kendetegnene for VILAs design er, at de skaber designs med fokus på det feminine, det sensuelle og det simple. VILAs signature styles består af et mix af print og farver, fine detaljer og udskæringer med et twist af tidens hotteste trends.

Du finder VILA på Plan 1

Rigtig god shoppelyst og husk vi giver 3 timers gratis parkering, ved tilmelding i vores loyalitetprogram MYPLAYS i hele december måned.

Vis på kort

Åbningstider

10:00-20:00

Kontakt

+45 36 97 94 90 eller +45 36 97 94 96
Vis på kort

Åbningstider

10:00-20:00

Kontakt

+45 36 97 94 71
Vis på kort

Åbningstider

10:00-20:00

Kontakt

70 21 22 00
  • H&M Home På sociale netværk:
Vis butik H&M Home Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10:00 - 20:00.

Kontakt

35 35 79 02
Vis på kort

Åbningstider

10:00-20:00

Kontakt

31 93 93 32
Vis på kort

Åbningstider

10:00-20:00
  • Rituals På sociale netværk:
Vis butik Rituals Se andre
Vis på kort

Åbningstider

10:00-20:00

Kontakt

32 62 53 23
Vis på kort

Åbningstider

Kl. 10-20

Kontakt

53391593

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top