Download vores gratis app Field's ? Klik her

Oplev en ny verden med virtual reality

Events04/03/2019

Nu kan du blive suget ind i det fantastiske Virtual Reality univers for kun 50 kr. Turen varer 25 minutter, hvor du frit kan bevæge dig imellem de forskellige VR stationer.Så hop i VR-brillerne og træd ind i oplevelsen.

I Nordisk Film Biografers Virtual Reality univers i Fields træder du ind i en verden, hvor kun fantasien sætter grænser.

Her giver de dig den ultimative VR-oplevelse med et bredt udvalg af spil og VR-film samt animationer, dokumentarer og multi-player-oplevelser.

PRØV 25 MIN. TIL BARE 50 KR.

Læs mere her: https://www.nfbio.dk/vr

Afslut jeres besøg i en af vores mange restauranter eller cafeer
Efter du har prøvet krafter med VR i NFbio, så sæt prikken over i'et med en skøn middag på en af Field's lækre resturanter eller cafeer!
Field’s Food Lounge er en hyggelig oase med mere end 20 forskellige spisesteder og restauranter. I 2017 vandt Field's prisen som "Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder" - en pris vi er meget stolte af!

Gorm’s serverer sprøde pizzaer, der er lavet på enten hvedemel eller rugmel. Det bestemmer du! Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Du kan også finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Uanset hvad du er til, er du altid garanteret en spændende smagsoplevelse. Er du ikke til pizza, kan du i stedet kaste dig over Gorm’s hjemmelavede pasta eller dagens rustikke hovedret.

Dalle Valle er på ingen tid blevet super populært – og det kan vi godt forstå! Her får du en frisk buffet, der altid bugner af et stort udvalg af både varme og kolde retter. Der er derfor altid noget for alle i selskabet. På Dalle Valle finder du også lækre cocktails både med og uden alkohol – lige til at blive i godt humør af!

The American Restaurant & Diner som navnet antyder er 'The American' stedet, hvis du er vild med autentisk amerikansk mad. Her kan du blandt andet få spareribs, steak eller en saftig burger. Til dessert kunne et oplagt valg være den lækre amerikanske apple pie eller brownie.

Udover de nævnte spisesteder finder du også Palæo, South Indian, Cafe wok, Sushibar, Milano, Nachos og en lang række fastfood-restauranter som bl.a. Burger King og Kentucky Fried Chicken. I Field's finder I med andre ord et bredt udvalg til enhver smag og pengepung.

 

Vis på kort

Åbningstider

Mandag - fredag: 11 - 24 Lørdag - søndag: 10 - 24 

Kontakt

70 13 12 11 (alle dage fra 11.00-20.00)

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top