Download vores gratis app Field's ? Klik her

Paw Patrol inviterer til fødselsdag i Field's

Events20/03/2019

BR er åbnet i Field's, og Field's fylder 15 år - det fejrer vi med et brag af en fest. Som afslutning på hele fødselsdags-festen inviterer vi til Paw Patrol show og Meet'n'Greet. Kom med og se, hvad de heltmodige hundehvalpe nu skal løse af opgaver! Måske du endda kan hjælpe dem?

Field's fylder 15 år, og det fejrer vi med et brag af en fest. Som afslutning på hele fødselsdags-festen inviterer vi til Paw Patrol show og Meet'n'Greet. Hundehvalpene Chase og Marshall samt lederen af patruljen, den 10-årige dreng Ryder, er taget til Field’s for at fejre, at Field’s fylder hele 15 år! 

Paw Patrol indtager scenen den 7. april kl. 13 :00 på Metropladsen, Plan 0. 

Kom med og se, hvad de heltmodige hundehvalpe nu skal løse af opgaver! Måske du endda kan hjælpe dem?

PAW Patrol viden for forældrene
Serien omhandler seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologi-begejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder. Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen. Alle bidrager til holdet med deres evner, personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd. De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.
Sjov PAW Patrol-fakta: Ryder har reddet alle hvalpene og lært dem deres PAW Patrol-evner.

Paw Patrol

Hvornår:

07.04.19

Hvor:

Metropladsen, Plan 0

Hvem:

Børn

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top