Download vores gratis app Field's ? Klik her

Rasmus Klumps Centimeter Marathon

Events28/05/2018

Kom og løb Centimeter Marathon sammen med Rasmus Klump lørdag d. 2. juni fra kl. 13.30 i Field’s. Løbet er på 42.195 centimeter (cirka 420 meter), og alle deltagere får udleveret en løbetaske med en masse lækre ting til børnene. Derudover vil der være mulighed for at få taget foto sammen med den pandekageelskende Rasmus Klump.

Startskuddet til Centimeter Marathon lyder kl. 15.00, på pladsen ved indgangen til Field's Apotek, og forinden vil der være opvarmning med Rasmus Klump kl. 14:50. Vil I heller ikke gå glip af en sjov dag med Rasmus Klumps Centimeter Marathon, så tilmeld jer her allerede i dag. Løbet er lavet i samarbejde Børnenes Sikkerhedsklub, der hjælper med at klæde dit barn på til at opleve verden på en sjov og sikker måde - hvad enten det er i hjemmet, i trafikken eller i fritiden. Det er dog også muligt at tilmelde børnene på dagen på pladsen i Field’s ved Elgiganten fra kl. 13.30–14.30. Her får børnene udleveret seje løbsveste med Rasmus Klump og polkaprikkede løbstasker. 

Til Centimeter Maraton får deltageren udleveret en super, smart løbstaske med polkaprikker i ægte Rasmus Klump-stil sponsoreret af Continental. Løbstasken indeholder en række lækre små gaver fra vores samarbejdspartnere, og derudover kan løbstasken også bruges efter løbet som gymnastiktaske, svømmetaske eller andet. Som deltager får man også udleveret en refleksvest med Rasmus Klump på, som skal bæres under løbet sammen med et klistermærke af enten Pildskadden eller Gøjen (ved større løb uddeles der også et løbenummer).

I den polkaprikkede løbetaske finder du følgende:

• Anders And-blad
• Solcreme-prøve fra Derma
• Malebog fra Toyota med tilhørende farveblyanter
• Sille Solhelt minibog
• Solskærm til bil
• Mini førstehjælpskit
• bObles minibog
• Reima badebold
• Mini puslespil
• TeddySit postkort med rabatkode
(Der tages forbehold for ændringer i indholdet)

Efter børnene har gennemført deres Centimeter Maraton, er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene, og iført sine røde smækbukser med hvide polkaprikker står Rasmus Klump som altid klar til, at børnene kan få et billede sammen med ham. På pladsen vil der være en fotovæg, hvor der vil være mulighed for at få taget billeder med Rasmus Klump.

Field's, Børnenes Sikkerhedsklub og Rasmus Klump glæder sig til at se en masse glade børn til Centimeter Marathon lørdag d. 2. juni fra kl. 13.30 i Field’s.

Rasmus Klumps Centimeter Marathon

Hvornår:

Lørdag d. 2 juni 2018

Hvor:

Promenaden (ved indgangen til Field's Apotek)

Hvem:

Børn

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top