Download vores gratis app Field's ? Klik her

Sådan får du den flotteste sommerglød – helt uden sol!

Gave Idéer16/07/2018

Det er sommer, og hvem ønsker ikke en lækker gylden sommerglød? Nedenfor guider vi dig gennem udvalget af selvbrunere og andre solglødsprodukter, som vil give dig den perfekte tan og glød helt uden solens stråler. Guiden er lavet i samarbejde med Matas. 

Selvbrunere giver et flot resultat, men virker på forskellige måder. Du finder derfor bedst ud af, hvad der passer til dine vaner og din hudtype ved at prøve lidt forskelligt. Matas anbefaler altid, at du husker at skrubbe de døde hudceller væk med en god body- eller face scrub inden du påfører produkterne, da selvbruner blot er farve, der lægger sig udenpå dine døde hudceller. Det går altså ikke dybere ind i huden, end at du over nogle dage vil kunne begynde at skrubbe det af igen. For at bevare gløden længst, og få det flotteste resultat, er det derfor en god idé at gøre huden frisk og klar forinden selvbruneren påføres. Brug for eksempel: L’Oréal Sugar Scrub Clearing Kiwi Seeds.

Dybdegående farveresultat

For et hurtigt og dybdegående resultat, anbefales en selvbruner i spray-form. Det smarte ved spraydåsen er, at du slipper for gul-orange fingre, når du fordeler selvbruneren på din krop. Spray et fint lag henover huden. Lad sprayen trænge ind i huden, og afvent resultat. Det giver et hurtigt og fint resultat. Du kan med fordel bruge sprayen, hvis du skal til en begivenhed, hvor du gerne vil se ekstra sommerlig ud. Eksempel på spray selvbruner: St. Moriz, St. Moriz Advanced Pro Fast Tan Mist 150 ml, kr. 95.96.

Let tanning

Har du ikke så travlt med at få kulør, kan du bruge et selvbrunerprodukt, der er mindre koncentreret – men som stadigvæk giver et flot resultat. Med en tanning lotion, kan du påføre cremen de steder, du har lyst. Vær opmærksom på, at du fordeler cremen nogenlunde ligeligt, så du ikke får plamager, der er mere farvede end andre. Husk at vaske dine hænder, så dine fingre ikke får mørkere kulør af at blive eksponeret for cremen flere gange. Alternativt kan du bruge en påføringshandske og nøjes med at afslutte med en lille klat lotion på dine hænder, så de også får den fine sommerglød. Produkteksempel James Read Overnight Tan Sleep Mask Tan Face, 50 ml, kr. 250.

Gradvis sommerglød

Ønsker du en langsomt opbyggende lotion kan du bruge et produkt som for eksempel Matas de stribede Sommerglød Body Lotion. Den fås til forskellige hudtyper og anvendes efter behov. Du kan nøjes med at bruge cremen 1 gang om ugen eller helt op til 5 gange alt efter, hvilket resultat du ønsker. På den måde kan du bedre styre resultatet og have et produkt, som du kan implementere i din faste skønhedsrutine over hele sommeren. Foruden at bidrage til en sund sommerglød, fugter denne type af creme som regel også en del mere end f.eks. spray-selvbruner, som oftest kræver et lag fugt som efterfølgende pleje for at bibeholde det flotte resultat. Eksempel: Matas Sommerglød Bodylotion Lys 500 ml, kr. 59,95.

Highlight kindben og kraveben

Ønsker du blot at peppe dit look op for en enkelt dag eller aften findes der et hav af produkter til dette formål. Gå efter blushes og solpudder/bronzer-produkter. Disse er særligt udviklet til at give dig et flot gyldenbrunt og naturligt resultat. Prøv f.eks. Nilens Jord Simply Blush Lush, kr. 180, som giver dine kinder den rette glødende brune farve. I kombination med den smarte påføringsbørste fra Nilens Jord, Black Diamond Powder Brush 108, kr. 165, vil den give et overraskende flot resultat, der findes i flere varianter, så du kan finde den nuance, der passer bedst til din hudtone.

1. Vita Liberata påføringshanske fra Matas
2. Selvbruner lotion fra Matas
3. Dove DermaSpa Summer Revived bodylotion er specielt udviklet til mørk hud fra Matas
4. Flawless Finish Mousse Makeup fra Matas
5. Bronze powder fra H&M

Rigtig god sommer fra Field's

Påføringshandske

1. Vita Liberata påføringshandske fra Matas

Selvbruner lotion

2. Selvbruner lotion fra Matas

Selvbruner bodylotion

3. Dove DermaSpa Summer Revived bodylotion er specielt udviklet til mørk hud fra Matas

Mousse

4. Flawless Finish Mousse Makeup fra Matas

Bronzer powder

5. Bronze powder fra H&M

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 62 64
  • Matas På sociale netværk:
Vis butik Matas Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top