Download vores gratis app Field's ? Klik her

Sommersjov for børn

Events23/06/2018

Savner du gode ideer til sjove aktiviteter i sommerferien? Så kig forbi Field’s, hvor vi har masser af sjove oplevelser og aktiviteter for hele familien.

Aktiviteter i Field's

Boldlegeland

I sommerferien viser Nordisk Film Biograf i Field’s den nye Far til Fire film 'Far til Fire i solen'. I den anledning har vi forvandlet den store Metroplads på Plan 0 til et ferieunivers, hvor du har mulighed for at tage sjove feriebilleder, deltage i vores store TUI konkurrence, slippe børnene løs i vores kæmpe boldlegeland, og hjælpe Lille Per med at finde Bodil i Field's butikker.

Børnepasset

I sommerferien vender den populære børnebillet tilbage i Field's, men denne gang i form af et børnepas. Du kan købe børnepasset i Field’s Informationen på Plan 1.
Børnepasset sælges så længe lager haves. Læs mere om det her.

Skattejagten

Lille Per har brug for din hjælp! Bodil har gemt sig i 5 af Field's butikker. Vil du hjælpe ham?
Du får udleveret skattekort i Field's information på Plan 1.
Vi trækker lod om 4 biografbilletter til 'Far til Fire i solen' i uge 27-32 samt 1
stor hovedpræmie bestående af en Bodil bamse fra ASA Film og Nordisk Film.
Alle vindere får direkte besked.

Konkurrence for hele familien

Uanset om du drømmer om sol, strand og krystalklart hav eller en ferie midt i en storbys pulserende liv, så har du nu chancen for at vinde en rejse for hele familien til 25.000 kr. med TUI Danmark!

FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN SKAL DU:
1. Tag et billede her i vores ferie-fotobooth eller find dit bedste feriebillede frem fra
gemmerne og upload det på instagram med hasthtagget #fieldskonkurrence
2. Følg @fieldsshopping og @tuidanmark på Instagram

Biografen

Er du også kommet i 'Far til Fire' humør? Du kan nemt og hurtigt finde dine billetter her.

Prikken over i'et

Efter en aktiv dag i Field's, så sæt prikken over i'et med en skøn middag på en af Field's lækre resturanter eller cafeer!
Field’s Food Lounge er en hyggelig oase med mere end 20 forskellige spisesteder og restauranter. I 2017 vandt Field's prisen som "Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder" - en pris vi er meget stolte af! 

Gorm’s servere sprøde pizzaer, der er lavet på enten hvedemel eller rugmel. Det bestemmer du! Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Du kan også finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Uanset hvad du er til, er du altid garanteret en spændende smagsoplevelse. Er du ikke til pizza, kan du i stedet kaste dig over Gorm’s hjemmelavede pasta eller dagens rustikke hovedret.

Dalle Valle er på ingen tid blevet super populært – og det kan vi godt forstå! Her får du en frisk buffet, der altid bugner af et stort udvalg af både varme og kolde retter. Der er derfor altid noget for alle i selskabet. På Dalle Valle finder du også lækre cocktails både med og uden alkohol – lige til at blive i godt humør af!

Cafe Wok byder på mange klassiske vietnamesiske retter. Her kan du forkæle dine smagsløg med asiatisk mad af høj kvalitet.

Sushi Bar Er du vild med sushi, så læg vejen forbi Sushi Bar. Her finder du lækker gourmet sushi og sticks samt alt det bedste fra det asiatiske køkken. Restauranten specialiserer sig i teppanyaki retter lavet på den japanske stegepande.

The American Restaurant & Diner Som navnet antyder er 'The American' stedet, hvis du er vild med autentisk amerikansk mad. Her kan du blandt andet få spareribs, steak eller en saftig burger. Til dessert kunne et oplagt valg være den lækre amerikanske apple pie eller brownie.

Stort udvalg
Udover de nævnte spisesteder finder du også Palæo, South Indian, Milano, Nachos og en lang række fastfood-restauranter som bl.a. Burger King og Kentucky Fried Chicken. I Field's finder I med andre ord et bredt udvalg til enhver smag og pengepung.

Sommersjov for børn

Hvornår:

29. juni 2018 - 12. august 2018

Hvor:

Metropladsen, plan 0

Hvem:

Børn

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top