Nyhedsbrev

Download vores gratis app Field's ? Klik her

Sulten før koncerten? Spis i Field's

Inspiration12/03/2018

Søger du efter et spisested eller restaurant inden turen går i Royal Arena? Royal Arena ligger kun et stenkast fra Field’s, og det er derfor oplagt at lægge vejen forbi inden koncerten eller eventen i Field’s. Hvad end du skal til VM i Ishockey, til koncert eller til konference, så tilbyder Field’s både lækker mad og gode parkeringsforhold lige i nærheden. Inviter dine venner eller familie med i Field’s Food lounge inden turen går videre til Royal Arena – så bliver det ikke nemmere!

Field’s Food Lounge er en hyggeligoase med mere end 20 forskellige spisesteder og restauranter. I 2017 vandt Field's prisen som "Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder" - en pris vi er meget stolte af! 

Gourmetpizza på Gorm’s

Hos Gorm’s får du sprøde pizzaer, der lavet på enten hvedemel eller rugmel. Det bestemmer du! Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Du kan også være heldig at finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Uanset hvad du er til, er du altid garanteret en spændende smagsoplevelse. Er du ikke til pizza, bør du i stedet kaste dig over Gorm’s hjemmelavede pasta eller dagens rustikke hovedret. Bestil et glas vin til og nyd pizza og vin sammen med venner, familie eller kolleger inden turen går videre rundt i Field’s eller til koncert i Arenaen.

Dalle Valle

Dalle Valle er på ingen tid blevet super populært – og det kan vi godt forstå! Her får du en frisk buffet, der altid bugner af et stort udvalg af varme og kolde retter. Der er derfor altid noget for alle i selskabet. På Dalle Valle laver de også nogle lækre cocktails – lige til at blive i godt humør af!

Cafe Wok

Cafe Wok byder på mange klassiske vietnamesiske retter. Her kan du forkæle dine smagsløg med asiatisk mad af høj kvalitet.

Sushi Bar

Er du også vild med sushi, så læg vejen forbi Sushi Bar. Her finder du lækker gourmet sushi og sticks samt alt det bedste fra det asiatiske køkken. Restauranten specialiserer sig i teppanyaki retter lavet på den japanske stegepande.

The American Restaurant & Diner

Som navnet antyder er The American stedet, hvis du er vild med autentisk, amerikansk mad. Her kan du blandt andet få spareribs, steak eller en saftig burger. Til dessert kunne et ægte amerikansk valg være vores Apple pie eller Brownie.

Stort udvalg

Udover de nævnte spisesteder finder du også Palæo, South Indian, Milano, Nachos og en lang række fastfood-restauranter som bl.a. Burger King og Kentucky Fried Chicken. I Field's finder I med andre ord et bredt udvalg til enhver smag og pengepung.

Parkering

Med 3000 parkeringspladser kun få hundrede meter fra Arenaen er Field’s en god mulighed, hvis du vælger at tage bilen til koncerten eller arrangementet i Royal Arena.
Vi glæder os til at gøre din koncertoplevelse endnu bedre!

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 22.00

Kontakt

32 62 32 72
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 22.00

Kontakt

32 62 15 25
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 22.30

Kontakt

32 20 42 00
  • Dalle Valle På sociale netværk:
View the products Dalle Valle Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage kl. 11 - 22Helligdage kl. 11 - 22

Kontakt

53 38 84 43
  • Gorm's Pizza På sociale netværk:
View the products Gorm's Pizza Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 15 25
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 11.00 - 22.00

Kontakt

81 91 91 81

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top