titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Field's ? Klik her

Summer event hos Esprit

Events23/05/2018

Mangler du inspiration til sommerens styles eller til det helt perfekte outfit til ferien? Så kom forbi Esprit lørdag d. 2. juni, hvor de både byder på kølige sommerdrinks, snacks og hjælper dig med at få styr på sommergarderoben.

Lørdag d. 2. juni kan du nyde en kølig sommerdrink, mens du finder det helt rigtige sommeroutfit, der skal med ned i kufferten. 
Udover at de dygtige ekspedienter står klar til at hjælpe dig, så får du 20% SHOPPING-RABAT* på ALLE NYE sommervarer i butikken samt en lille gave med i købet (så længe lager haves).

Deltag også i Esprits SUMMER SELFIE event fra kl. 12.00-17.00 og VIND ét af 10 gavekort på 500 kr. til shopping i butikken.
*Kan ikke kombineres med andre kampagner eller nedsatte varer.

Klar på mere mode?

Hvis ikke du er træt af at shoppe efter at have besøgt Esprit, kan vi varmt anbefale dig at gå på opdagelse i vores mere end 80 modebutikker. Her finder du butikker som Saint Tropez, Tiger of Sweden, Wagner samt Name it og BabySam og mange flere, så du kan gøre både dig selv og hele familien sommerklar.

Udforsk Field's mange spisesteder

Både under og efter en masse shopping kan man have brug for en lidt ekstra energi. I Field's er der aldrig langt til en latte, snack eller noget lækkert at spise. Hos Starbucks og Espresso House finder du massere af lækre forfriskende te- og kaffedrikke og lidt til at stille den lille sult. Hvis du til gengæld er på udkig efter noget lækkert at spise finder du spisesteder som f.eks. Loft Gastrogrill, Palæo, Joe & the Juice, Sushi Bar og Gorm's Pizza.

Læs mere om Field's lækre spisesteder her

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

26 35 46 78
  • Esprit På sociale netværk:
Se andre Esprit

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top