Download vores gratis app Field's ? Klik her

Tag familien med til heksehygge i efterårsferien

Events08/10/2018

Næste uge byder for rigtig mange børnefamilier på efterårsferie. Det betyder tid til hinanden, sjove oplevelser og hyggelige stunder både uden- og indendørs. Derfor vil vi gerne invitere jer til forhekset efterårsferie i Field’s, hvor der er oplevelser for store og små.

Forhekset efterårsferie

Hos Field’s står efterårsferien i heksenes tegn. Vi pynter op, og gør klar til, at børnene kan starte i vores hekseskole. Her bliver de budt inden for i heksenes fortryllende og mystiske univers, hvor intet er, som det ser ud. Besøg også vores hekselegeplads, og lad børnene tumle og lege i de sjove aktiviteter.

”Vildheks” i biografen

Når hele familien trænger til en pause, fortsætter vores forheksede efterårsferie i biografen. Læn jer tilbage, og lad jer suge ind i universet om vildheksen Clara. Familien bygger på Jane Kaaberbøls populære bogserie af samme navn, og der er meget at se frem til. Clara er en helt almindelig pige, men en dag forandres alt, da hun bliver angrebet af en mystisk sort kat. Pludselig har hun specielle kræfter, hvor hun forenes med både dyr og natur. Clara begiver sig ud på en farlig rejse for at redde sin kidnappede vildven, og hun må stå ansigt til ansigt med den onde heks, Kimæra, og bevise sit værd som ægte vildheks. ”Vildheks” har præmiere d. 11. oktober i Field’s

BOUNCE!

Vores nye trampolin- og adrenalinpark BOUNCE er åben - kom og vær med! Nogen gange har man bare brug for at få brændt noget energi af, og hvilket barn og barnlige sjæle elsker ikke at hoppe på trampolin eller løbe gennem sjove forhindringsbaner? BOUNCE vender din verden op og ned, vægge bliver til gulv og tyngdeloven ophæves. Du bestemmer selv niveauet, og her er aktiviteter for alle aldre. Du finder BOUNCE på 2. sal.

Uden mad og drikke…

Spis frokost i et af vores mange spisesteder, når sulten melder sig. Vi har helt sikkert noget for enhver smag. Er du f.eks. til lækker gourmetpizza fra Gorm’s, sund stenalderkost fra Palæo eller den populære familievenlige buffet hos Dalle Valle? Uanset hvad I foretrækker, står vi klar til at forkæle jeres smagsløg.

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 22*Køkkenet tager sidste bestilling 21:45

Kontakt

32 20 42 00
  • Dalle Valle På sociale netværk:
Vis butik Dalle Valle Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage kl. 11 - 22Helligdage kl. 11 - 22

Kontakt

53 38 84 43
  • Gorm's Pizza På sociale netværk:
Vis butik Gorm's Pizza Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Mandag - fredag: 11 - 24 Lørdag - søndag: 10 - 24 

Kontakt

70 13 12 11 (alle dage fra 11.00-20.00)
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00-20.00

Kontakt

73 70 97 02
  • Palæo På sociale netværk:
Vis butik Palæo Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top