Download vores gratis app Field's ? Klik her

VIP-event hos ESPRIT

Events06/03/2019

Leder du stadig efter det rigtige outfit? Vær blandt de første til at opleve alle trends for sommeren 2019!Til vores VIP-EVENT vil der være snigpremiere på den nye sæson - inklusiv snacks, drinks, 20% rabat og en overraskelse til alle der shopper!  

ESPRIT inviterer til VIP-event d. 15. marts kl. 16.00 i deres butik i Field's

Her vil der være lidt snacks, god musik fra DJ pulten, afsløring af sommerens trends samt styles og -20% på alt til Esprit Friends!
Er du endnu ikke Esprit Friend? Så kan du tilmelde dig på dagen!

Så kom forbi og lad dig inspirere af deres mange lækre varer.
Esprit er det perfekte tøjbrand for dig, der vil føle dig godt tilpas, afslappet klædt, men også sofistikeret. Du finder masser af lækkert tøj, der vil give dig det perfekte look til kontoret eller til en hverdag på farten, hvor du gerne vil se godt ud. Hos Esprit kan du vælge mellem nye kollektioner til både børn, ham og hende.


Denim fra Esprit
Esprit er tøj, der er inspireret fra catwalken, men er også et mærke, der går op i at producere tøj med tanke på bæredygtighed. Du har sikkert set kendte modeller promovere Esprit og Esprit fås da også i mere end 40 lande, så du får kvalitet og international anerkendt mode, når du vælger Esprit tøj. Især deres denim kollektioner er populære og du får denimtøj i høj kvalitet, der sidder perfekt. Vi har også sportstøj, badetøj, sko og accessories. Du finder altid et bredt udvalg.


Afslappende shoppingoplevelse
Når du kommer ind i Esprit-butikken, vil du fornemme den afslappede og hyggelige atmosfære. Det er en del af shoppeoplevelsen, at du ikke skal stresses af en hektisk atmosfære, de ansatte i ESPRIT har god plads og tid til at hjælpe dig. Du finder Esprits egne mærker: Esprit-mærket og edc-mærket, hvor edc er endnu mere rettet til den yngre generation. Et frisk pust blandt Esprit-mærkevarerne, der henvender sig mere bredt til kvinder i alle aldre.

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

27 90 93 20
  • Esprit På sociale netværk:
Vis butik Esprit Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top