Download vores gratis app Field's ? Klik her

Kontorlejemål

Elgiganten

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp koncernen, som er Nordens største handelsfirma inden for forbrugerelektronik og elektriske husholdningsapparater. Koncernen har etableret detailvirksomhed i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Færøerne med hovedforankring i stormarkedskonceptet. I alt findes cirka 300 butikker fordelt i Norden, og her i København finder du Elgigantens Hovedkontor.

Adresse
Elgiganten A/S - Administration
Butik 701, 702, 703, 707/ Plan 2
Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S

Tjek A/S

Tjek A/S er bedre kendt som eTilbudsavis i Danmark. Tjek A/S / eTilbudsavis er din shopping hjælper, som gør det muligt at søge efter tilbud, læse tilbudsaviser og planlægge dine indkøb. eTilbudsavis er en af Danmarks mest populære apps og flere af butikkerne i Field's har sine tilbudsaviser og tilbud med i eTilbudsavis.

Adresse :
Tjek A/S
Butik 802/ Plan 3
Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S

STEEN & STRØM DANMARK

Steen & Strøm er Skandinaviens største operatør inden for udvikling og management af shoppingcentre. Vi har ansvaret for 30 shoppingcentre i Norge, Sverige og Danmark og vores vision er at berige moderne shopping og tilbyde lejemål på de mest attraktive markedspladser i Skandinavien.

Steen & Strøm er ejet af Europas førende shoppingcenter selskab, franske Klépierre, der driver 175 shoppingcentre i 16 lande, samt Europas største pensionsfond, ABP i Holland. Læs mere på www.steenstrom.com

eller www.klepierre.com

Adresse :

Steen & Strøm Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 16, 2. sal
2300 København S

+45 70 10 55 05

LXP consulting

LXP er specialister i økonomistyring, administration og regnskabsrapportering på tilskudsprojekter og mindre virksomheder og organisationer, som primært drives vha. tilskudsprojekter. De europæiske strukturfonde og Horizon 2020 er vores største forretningsområde, men i princip kan vores økonomistyrings- og rapporteringssystemer anvendes på alle typer af tilskudsprojekter. Vores ydelser omfatter også Ansøgningsassistance, Statsstøtterådgivning og Kurser i visse fondes regnskabsregler og værktøjer samt kurser om statsstøtte og udbudsregler for strukturfondsprojekter.

Kontakt os for at høre mere om ydelserne, og hvad vi kan hjælpe jer med.

Adresse:

LXP consulting
Plan 2
Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S

PLUS1 tandlægeklinik

PLUS1 Tandlægeklinik har åbnet deres nyeste og hidtil mest moderne klinik i Fields.
PLUS1 er på trustpilot.dk kendt for sin gode service og en afslappet og meget venlig atmosfære. Atmosfæren bliver forsøgt taget et skridt videre i den nye Ørestadsklinik som får indrettet et meget lækkert venteværelse hvor man kan nyde en frisk brygget cafe latte mens man læser i et af de mange nye internationale magasiner. For dem der har lyst til at øve deres puttingslag, er der opsat en lille puttingbane i venteværelset.

Adresse:

Plus1 tandlægeklinik
Plan 2
Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S

INBOUND

Inbound er fast samarbejdspartner for en række af landets stærkeste brands. Vores løsninger betjener årligt over 30 millioner opkald fra kunder. Hos os får du adgang til solid erfaring og kompetencer, der rækker langt ud over de basale lydmæssige færdigheder. Vi arbejder strategisk og detaljeret med det, dine kunder ”ser” via øret – og designer den løsning, der sikrer den bedst mulige kundeoplevelse – og effekt på bundlinjen.
Besøg os på www.inbound.nu

Adresse:

Inbound
Plan 2
Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top