titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Field's ? Klik her

Baresso Coffee

Vis på kort

Åbningstider

Man-fre 07.30 - 20.00Lør 09.00 - 20.00Søn 09.30 - 20.00 

Kontakt

32 62 88 14
  • Baresso Coffee På sociale netværk:
Vores andre butikker Baresso Coffee

Baresso Coffee i Field's

Baresso i Field’s

Baresso i Field’s er det perfekte mødested for dig og dine venner. Tag en timeout i Baressos hyggelige kaffebar på plan 0 og nyd en kop håndbrygget kvalitetskaffe, the eller Iceblend. Er du sulten, kan du også med fordel prøve Baressos morgenbrød, lune minipanini og lækre kager. Baresso er for dig, der kommer forbi i farten, men også for dig der har god tid til en hyggestund. Baressoo er stedet, hvis du kan mødes med dine venner, det perfekte sted for en kaffedate eller nogle hyggelige timer med familien. Vi har et stort udvalg af kaffer, så vi rammer enhver smag.

Baresso udbreder glæden ved god kaffe

Siden år 2000 har den danske kæde af kaffebarer udbredt glæden ved god kaffe, og vi arbejder for fortsat at skabe gode kaffeoplevelser for vores gæster, kop for kop. Vi er den første kæde af espresso og kaffebarer og Baresso uddanner de såkaldte Baristaer, fordi vi lægger vægt på at have personale, der brænder for kvalitetskaffe. Vi serverer altid en kop kvalitetskaffe, til din smag og vi lægger vægt på en god betjening.

Kom forbi og få nogle hyggelige timer i godt selskab og med den bedste kaffe. Husk, at du også kan give et gavekort til én du holder af. Du kan også blive medlem af Baresso Coffee Club, så du får bonus på dine kaffekøb. Kom ind og hør nærmere.

Vi glæder os til at se dig!

Vores andre butikker Kaffebar

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top