Download vores gratis app Field's ? Klik her

Bøfhus / Steakhouse i Field's

Shop visual Bøfhus / Steakhouse

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 22.00

Kontakt

32 62 32 72

Bøfhus / Steakhouse

Bøfhus / Steakhouse i Fields

Savner du en god bøf, så bør du komme forbi Bøfhus / Steakhouse. Du får saftige bøffer tilberedt efter dine egne ønsker komplimenteret af velvalgte vine. Bøfhus / Steakhouse giver dig og din familie de perfekte rammer for en hyggelig aften. Måske foretrækker I i stedet en lækker frokost på en lørdag, efter indkøbene er ordnet?

Bøfhusets menuer

Vi har et menukort med mange lækre retter, så du fx kan tage en 3-retters menu eller vælge en grilloplevelse som hovedret. Prøv også vores ta’ selv salat som tilbehør til vores hovedretter. Vi har også frokostmenuer mellem 11 og 16. Prøv fx vores lækre frokostbøf, der er en flankesteak med sprøde kartoffelskiver og whiskeysauce til. En klassiker, når du vil forkæle dig selv sammen med familie eller venner. I kan også prøve husets burger, hvis I vil have en hurtig frokost.

Vi har naturlivis også børneretter. Vores restaurant er derfor et perfekt valg, hvis I har børn med på indkøbsturen i Field’s, der eksempelvis elsker en god fiskefilet med pomfritter.

Vi bruger altid gode og friske råvarer og bøfferne serveres med tilbehør efter eget valg.

Lille snackpause i bøfhuset

Vi ser frem til at servere en god steak for dig og vi er også det perfekte mødested for dig, der måske gerne vil have en pause fra indkøbene og måske kan nøjes med en velsmagende snack/forret. Her kan du eksempelvis vælge en portion nachos med guacamole.

Deals and News Bøfhus / Steakhouse

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top