Download vores gratis app Field's ? Klik her

Gorm's Pizza i Field's

Shop visual Gorm's Pizza

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage kl. 11 - 22Helligdage kl. 11 - 22

Kontakt

53 38 84 43
  • Gorm's Pizza På sociale netværk:

Gorm's Pizza

Gorms Pizza i Field’s

Vil du have gourmetpizza på en almindelig tirsdag? Forkæl dig selv i Gorms Pizza i Field’s. Det er det oplagte sted at mødes med venner over et glas vin. Du kan også tage en pizza med på vejen, når du er på farten.
Som børnefamilie kan det være svært at finde tiden til at lave mad. Det er derfor praktisk at kunne tage et par kvalitetspizzaer med hjem. Køber du gourmetpizzaer til familien, får du nem og hurtig aftensmad, men smagsoplevelsen er noget særligt.

Sprøde pizzaer og vinhygge

De sprøde pizzabunde er lavet på hvedemel eller rugmel. Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Du kan også være heldig at finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Indimellem er der mulighed for at smage nye varianter, så du altid får en spændende smagsoplevelse. Kig også efter de gode sandwiches i Gorms Pizza, prøv hjemmelavet pasta eller dagens rustikke hovedret. Bestil et glas vin til og nyd pizza og vin sammen med venner, familie eller kolleger. I Gorms Pizza er her en hyggelig indretning, så du kan geare ned, når du kommer fra arbejde eller efter shopping.

Gorm's Pizza Take away

Bestil takeaway fra Gorm's Pizza her

Deals and News Gorm's Pizza

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top